logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Посвята першокурсників у гуртожитку №4

Загальна інформація

1 жовтня 2015 року в гуртожитку №4 вперше відбулася посвята першого курсу. Весь вечір був пронизаний основною тематикою: «І прийшов час показати себе справжнього, а не ховатись за масками». Справді, з кожним конкурсом студенти пізнавали себе, розкривали здібності, таланти, почуття гумору.

Старші представники РСС гуртожитку №4 підготували ряд випробувань, які повинні були пройти першокурсники заради отримання почесного звання «мешканець гуртожитку».  

Перше випробування на кмітливість та взаєморозуміння у колективі. Наприклад, за фрагментом пісні необхідно було показати її, відповідаючи лише «так» або «ні», відгадати героя зображеного на екрані, помінятись ролями  хлопці виконували те, що зазвичай роблять дівчата, а дівчата демонстрували ерудицію у чоловічих питаннях. 

Другим завданням було визначити предмет лише за допомогою нюху. У третьому конкурсі студенти на швидкість поїдали «яблука у шоколаді» (насправді, то була цибуля).

У четвертому завданні визначали "Хто найсильніший": кожен бажаючий міг позмагатися у армреслінгу з представником ДНД, однак були і нестандартні учасники – голова РСС гуртожитку №4 змагалася з першокурсницею, змагалися між собою голова РСС гуртожитку №3 Мовсисян К. та голова РСС гуртожитку №2 Зубович О.

П’яте завдання дало змогу двом учасникам відчути себе завідувачем гуртожитку і «поселити» якнайбільше мешканців.

І після всіх випробувань тепер можна назвати першокурсників справжніми мешканцями гуртожитку.

Насамкінець першокурсникам було надано поради, побажання від завідувача гуртожитку №4 Базилюк Галини Іванівни, кастелянки гуртожитку №4 Гребеник Тетяни Миколаївни та голови РСС КНТЕУ Кузьменко Оксани.

Дякуємо всім, хто завітав на наше свято та створив веселу, дружню атмосферу, особливо заступнику декана з навчально-виховної роботи Михайлову Сергію Володимировичу, завідувачу гуртожитку №4 Базилюк Галині Іванівні, кастелянці гуртожитку №4 Гребеник Тетяні Миколаївні, заступнику завідувача гуртожитку №4 Тимченко Людмилі Іванівні, голові РСС КНТЕУ Кузьменко Оксані, голові РСС гуртожитку №2 Зубовичу Олександру, голові РСС гуртожитку №3 Мовсисяну Карену.

До нових зустрічей!

Ірина Музиченко,
голова інформаційного сектору РСС гуртожитку №4

01.10.2015
adv
3630
остання редакція 05.02.2016
knteu