logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

IT-фахівці обговорили шляхи застосування хмарних технологій у навчанні

Загальна інформація

15 жовтня 2015 року колектив кафедри програмної інженерії та інформаційних систем взяв участь у Міській методичній конференції викладачів інформатики та програмування коледжів та технікумів м. Києва на базі ТЕК КНТЕУ. Гаслом конференції став девіз: «Хмарні технології в навчанні: впровадження в ТЕК КНТЕУ».

Конференцію відкрив директор ТЕК КНТЕУ д. юр. н.  Олійник Олег Вікторович, із вступним словом виступала д.т.н., завідувач кафедри програмної інженерії та інформаційних систем Криворучко Олена Володимирівна, голова методоб’єднання Проскура Світлана Леонідівна та заступник директора ТЕК з навчально-методичної  роботи Костюк Євгенія Миколаївна.

Організаторами та головними доповідачами конференції стали викладачі циклової комісії інформаційних систем та технологій ТЕК: Заворуєва О.С., Мединська Т.М., Михайлов Р.В., Стужук Ю.Ю. та Ширганова О.О. Циклову комісію очолює Десятко Альона Миколаївна. У доповідях детально було подано як теоретичні, так і практичні наробки циклової комісії в навчальному процесі.  Десятко А.М.  продемонструвала яким чином застосовуються хмарні технології у вивченні дисциплін блоку інформаційних технологій, зокрема Google Docsk, OneDrive , MS Office365.

Активну участь в обговоренні всіх питань конференції взяли викладачі кафедри програмної інженерії та інформаційних систем: к.т.н., доц. Краснощок В.М., к.т.н., доц. Рзаєва С.Л., к.т.н., доц. Чернякін В.П., к.т.н., ст. викладач Сидорчук В.Є., к.т.н. Зайцев Є.О., к.т.н. Цюцюра М.І. та старший викладач Козік О.І.

Важливим завданням кафедри є постійна співпраця з колегами структурних підрозділів, щоб формувати у майбутніх студентів університету базу новітніх знань та вмінь. Дуже добре, що починаючи з коледжу, студенти мають можливість отримувати якісні знання з інформаційних технологій.               

15.10.2015
knteu
3448
остання редакція 05.02.2016
knteu