logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Робочий візит представників Університету м. Бремен (Німеччина)

Загальна інформація

З 15 по 19 жовтня 2015 р. КНТЕУ відвідала делегація Університету м. Бремен (Німеччина) у складі: декана факультету економіки та бізнесу, завідувача кафедри обліку та контролю, професора, д-ра Йохена Циммермана та докторантів Юліана Абе та Себастіана Тідемана. Візит відбувся в рамках нещодавно підписаної угоди про співпрацю між КНТЕУ та навчальним закладом Німеччини.

На пленарне засідання форуму «Наука. Освіта. Економіка. Інтеграція для сталого розвитку», що був організований радою молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України та Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених КНТЕУ, німецькі вчені були запрошені як почесні гості та доповідачі.

Доповіді Й. Циммермана та С. Тідемана «Тенденція внутрішніх інвестицій та межі регулювання» та Й. Циммермана та Ю. Абе «Оприлюднення інформації, контроль та оцінка капіталу» викликали жвавий інтерес аудиторії форуму.

Водночас усі троє представників Університету м. Бремен брали активну участь у дискусіях з питань проблематики форуму.

У п’ятницю 16 жовтня професор Циммерман та його асистенти прочитали лекції з актуальної тематики для студентів англомовних магістерських програм, що реалізуються в нашому університеті. Лекції зацікавили не тільки студентів, але й викладачів, які володіють англійською мовою.

Під час візиту гості ознайомилися з університетом, обговорили питання щодо можливостей започаткування співпраці із завідувачами кафедр «Економіки та фінансів підприємства», «Фінансового аналізу і контролю» та «Бухгалтерського обліку».

З проректором В.М. Саєм у рамках міжуніверситетської угоди було визначено основні напрями співробітництва між двома університетами, встановлено терміни їх реалізації та призначено осіб з німецької та української сторін, відповідальних за конкретні дії.

На завершення візиту німецькі гості висловили своє захоплення університетським кампусом, сучасними навчальними приміщеннями, зокрема навчальними аудиторіями, лабораторіями, спорткомплексом, а також територією університету.

19.10.2015
Nataliia
2884
остання редакція 02.06.2020
knteu