logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Щоденник найбільш очікуваного кулінарного фестивалю року: BestCookFest 2015

Загальна інформація

З 4 по 6 листопада 2015 року проходив І Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFEST»-2015  – в дійсності грандіозний захід для фахівців ресторанного господарства, які прагнуть постійно розвиватися, працюючи над розширенням та удосконаленням професійних компетентностей і практичних навичок, збагаченням набутого досвіду з кулінарного і кондитерського мистецтва. Захід організовано громадською спілкою Український кулінарний союз та Західною шеф-групою, Київським національним торговельно-економічним університетом та Київським міжнародним контрактовим ярмарком. 

Фестиваль «BESTCookFEST»-2015 проводився в рамках Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» з нагоди започаткування діяльності громадської спілки «Український кулінарний союз».

Відкриваючи фестиваль, ректор КНТЕУ Анатолій Мазаракі висловив впевненість, що він сприятиме підвищенню майстерності українських рестораторів і конкурентоспроможності галузі в цілому.

Під час проведення фестивалю фахівці з різних країн світу продемонстрували високий рівень кулінарної майстерності, професійний досвід та ноу-хау кулінарного мистецтва, які в подальшому будуть запроваджені в практичну діяльність закладів ресторанного господарства.

Суддями змагань стали всесвітньовідомі зірки кулінарного мистецтва, які є акредитованими фахівцями  WACSWorld Association of Chefs' Societies:

  • Томас Гуглеру (Thomas Gugler, Саудівська Аравія),
  • Аніл Гровер (Anil Grover, Індія),
  • Роман Давід Таубер (Roman David Tauber, Польща),
  • Іво Андрік (Ivo Andric, Сербія),
  • Cаркіс Якубян (Sarkis Yakubyan) та Джозеф Арбід  (Yuosef Arbid, Ізраїль),
  • Марія Шрамко (Ісландія),
  • Сефер Япіджі (Sefer Yapici, Туреччина),
  • Eріх Главіца (Erich Glavica, Хорватія), 
  • Йосипу Царевич (Австрія),
  • Мімоза Балла (Mimoza Balla, Албанія),
  • Людмила Радченко, Анна Гасанова, В'ячеслав Совенко, Віктор Тимчишин, Максиму Храмов, Любов Чуницька, Сергій Калінін, Денис Комаренко, Тетяна Забігайло, Галина Лосєва (Україна).

У конкурсі взяли участь фахівці ресторанного, готельного бізнесу та кейтерингу, студенти та учні профільних вищих навчальних закладів ІІ−ІV ступенів акредитації, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва. Програмою заходу було передбачено як індивідуальну, так і командну участь:

Цей фестиваль, хоч і проводився вперше, став справді масовим представницьким заходом. Представники 16 регіонів України (в т.ч. і команди відокремлених підрозділів КНТЕУ) і 7 країн світу демонстрували свої здобутки і майстерність у понад 20 конкурсах. Та й час для його проведення організатори обрали дуже вдало, адже в найближчі роки ресторанно-готельний бізнес у нашій країні має прекрасні перспективи, а в Україні з’явиться бренд, який вподобають для себе туристи з усього світу.

Скептики не вірили, що цей фестиваль може відбутися як такий. Адже за якийсь місяць просто неможливо його організувати на належному міжнародному рівні. Але Українському кулінарному союзу і його президенту Анатолію Мазаракі та директору Надії Ведмідь вдалося неможливе.

Це була своєрідна «проба пера», завершуючи роботу фестивалю, зазначила перший проректор КНТЕУ Наталія Притульська. За такого ентузіазму і бажання наступного року він пройде більш масштабно.

Організатори фестивалю висловлюють вдячність судівській колегії, партнерам та спонсорам за підтримку і сподіваються на продовження співпраці. 

Поділився враженнями й голова міжнародного журі – Томас Гуглер. "Фестиваль вдався. Тут зібралося багато молодих талановитих кухарів, і ми в журі прекрасно провели час – і як люди, і як професіонали. Навіть незважаючи на складні часи, які зараз переживає Україна, можна і потрібно дарувати радість", – зазначив Томас.

Протягом трьох днів учасники фестивалю боролися за його нагороди: 

  • Кубок – "Гран Прі– Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету;
  • Кубок – "Краща кулінарна школа 2015"  –  Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету (Остапишен Дмитро, Старокожко Віталій, Старокожко Євген);
  • Кубок – "Краща команда шеф-кухарів 2015" - Чикилевський Олександр, Назарук Тетяна, Кричевський Павло.

Три дні змагань серед сучасного обладнання на провідному Експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу  це гарний настрій, кулінарні шедеври, мистецтво форми, кольору і смаку, учасники, журі та запрошені гості, ну і звісно – переможці. Ось такі результати Першого міжнародного кулінарного фестивалю "BestCookFest-2015".

Ознайомтесь з результатами змагань Першого міжнародного кулінарного фестивалю "BestCookFest-2015":

SPТ1. Краща кулінарна школа року

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Кулінарна академія Hector Jimenez-Bravo, Україна

  • Мирошниченко Юрій
  • Козленко Андрій
  • Берест Оксана
  • Yuriy Miroshnichenko 
  • Kozlenko Andrii
  • Berest Oksana

SPT1/1 1 зміна 1 бокс

 81,5

ІІ

2

ХТЕК-КНТЕУ, Україна

  • Остапишен Дмитро
  • Старокожко Віталій
  • Старокожко Євген
  • Ostapishen Dmytro
  • Starokozhko Vitalii
  • Starokozhko Yevhen

SPT1/2 1 зміна 2 бокс

 90

І

3

Академія успішних кухарів, Україна

  • Протченко Артур
  • Олександр Лисянський
  • Димов Євген
  • Protchenko Artur
  • Lisyansky Alexander
  • Dimov Yevgen

SPT1/3 1 зміна 3 бокс

 63,5

4

ЧВКУ-КНТЕУ, Україна

  • Ковач Вікторія
  • Дроник Микола
  • Попеску Анастасія
  • Kovach Victoria
  • Dronyk Mykola
  • Popesku Anastasia

SPT1/4 1 зміна 4 бокс

 71,4

ІІІ

5

Полтавські смаколики, ПУЕТ, Україна

  • Кияненко А.
  • Острянина Н.
  • Угликова Т.
  • Kyianenko Oleksandr
  • Ostrianina  Nataliia
  • Uhlikova Tetiana

SPT1/5 1 зміна 5 бокс

 66,2


PРТ1. Краща команда шеф-кухарів року (Black Box)

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Шоу-ресторан "АLTBІER", Україна

  • Убірайлов Олександр
  • Мірошниченко Оксана
  • Нікулін Станіслав
  • Ubirailov Olexsandr
  • Miroshnichenko Oksana
  • Nikulin Stanislav

РРТ1/1 1 зміна

1 бокс

 65,5

2

Turkish Nationaly Culinary Team, Туреччина

  • Muhammed Suna
  • Mevlut Besalti
  • Serhat Kahraman
  • Muhammed Suna
  • Mevlut Besalti
  • Serhat Kahraman

РРТ1/2 1 зміна

 2 бокс

58,3 

3

"Пивная №1", Україна

  • Педченко Людмила
  • Мовчан Євген
  • Яворський Сергій
  • Pedchenko Lyudmila
  • Movchan Eugen
  • Yavorskiy Sergiy

РРТ1/3 1 зміна

3 бокс

65,3 

4

Creative Cooks, Україна

  • Цап Василь
  • Лапко Василь
  • Петренко Андрій
  • Vasily Tsap
  • Vasily Lapko
  • Andrey Petrenko

РРТ1/4 1 зміна

 4 бокс

60,6 

5

Taste of Peace Jerusalem, Ізраїль  

  • David Tkach
  • Said Shekh Yehya
  • Israel Pinhasov
  • David Tkach
  • Said Shekh Yehya
  • Israel Pinhasov

РРТ1/5 1 зміна

 5 бокс

54,8 

6

Черкаські ресторатори, Україна

  • Власенко Іван
  • Побітков Антон
  • Савченко Дмитро
  • Vlasenko Ivan
  • Pobitkov Anton
  • Savchenko Dmytro

РРТ1/6 2 зміна

 1 бокс

58,1


7

УКС, Україна

  • Осаульчук Світлана
  • Кот Любов
  • Шабатіна Ольга
  • Osaulchuk Svitlana
  • Kot Lubov
  • Shabatina Olga

РРТ1/7 2 зміна

 2 бокс

61,6 

8

Західна Шеф Група, Україна

  • Сушко Євген
  • Хлипняч Ігор
  • Климович Андрій
  • Sushko Eugeniy
  • Hlypnyach Ihor
  • Klymovich Andriy

РРТ1/8 2 зміна

3 бокс

63,6

9

Старгород, Україна

  • Конечний Радек
  • Куперман Ігор
  • Абакумов Ігор
  • Konecny Radek
  • Kuperman Igor
  • Abakumov Igor

РРТ1/9 2 зміна

 4 бокс

52,5 

10

Сербія

  • Миленкович Далибор
  • Артюх Ярослав
  • Ленський Максим

РРТ1/10 2 зміна 5 бокс

65,3 

11

"Гільдія кухарів Білорусії", Білорусь

  • Чикилевський Олександр
  • Назарук Тетяна
  • Кричевський Павло
  • Chikilevsky Alexander
  • Nazaruk Tatyana
  • Krichevsky Pavel

РРТ1/11 3 зміна 1 бокс

90

 І

12

WSHiG, Польща

  • Тота Бартломей
  • Янковски Якуб
  • Козак Малгожата
  • Tota Bartlomiej
  • Jankowski Jacub
  • Malgorzata Kozak

РРТ1/12 3 зміна 2 бокс

70,5 

 ІІІ

13

Західна Шеф Група, Україна

  • Леонідов Дмитро
  • Левін Дмитро
  • Слонопас Андрій
  • Leonidov Dmytro
  • Levin Dmytro
  • Slonopas Andriy

РРТ1/13 3 зміна 3 бокс

80

ІІ 

14

Ile-de-France

  • Ткач Денис
  • Танащенко Андрій
  • Літвінцев Антон
  • Tkach Denis
  • Tanaschenko Andrey
  • Litvinchev Anton

РРТ1/14 3 зміна

4 бокс

 66


P1. Кращий шеф-кухар року

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Шоу-ресторан «АLTBІER», Україна

Убірайлов Олександр

Ubirailov Olexsandr

Р1/2 1 зміна 2 бокс

73,9

ІІІ

2

-

Білик Олег

Bilyk Oleg

Р1/3 1 зміна 3 бокс

66,3

3

Трипільське сонце, Україна

Подпокровний Вадим

Podpokrovniy Vadim

Р1/4 1 зміна 4 бокс

70

ІІІ

4

WSHiG, Польща

Тота Бартломей

Tota Bartlomiej

Р1/5 1 зміна 5 бокс

58,8

5

-

Кобчик Євген

Kobchik Eugen

Р1/6 2 зміна 1 бокс

-

6

ХДУХТ, Україна

Кучерявий Андрій

Kucheriavyi Andriy

P1/7 2 зміна 2 бокс

-

7

Царьград, Україна

Петяйкін Віталій

Vitaliy Petyaykin

Р1/8 2 зміна 3 бокс

56,3

8

Західна шеф-група, Україна

Климович Андрій

Klymovich Andriy

P1/9 2 зміна 4 бокс

57,9

9

Ужгородський ТЕІ, Україна

Цап Василь

Vasily Tsap

Р1/10

2 зміна 5 бокс

59,9

10

Мисливський двір, Україна

Писаренко Олег

Pysarenko Oleg

Р1/11 3 зміна 1 бокс

63,9

11

Західна шеф-група, Україна

Сушко Євгеній

Sushko Eugeniy

Р1/12 3 зміна 2 бокс

72,5

ІІІ

12

Царське село, Україна

Кучер Валентина

Kucher Valentina

Р1/13 2 зміна 3 бокс

80,9

ІІ

13

Skmer, Хорватія

Belic Alen

Belic Alen

Р1/15 3 зміна 5 бокс

71

ІІІ


C1. Вегетаріанська страва 

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Skmer, Хорватія

Belic Alen

Belic Alen

С1/1 1 зміна 1 бокс

65,3

2

-

Білик Олег

Bilyk Oleg

С1/2 1 зміна 2 бокс

65,5

3

Державний навчальний заклад "Сумський центр професійно-технічної
освіти, харчових
технологій, торгівлі та ресторанного сервісу",
Україна

Cпівак Микола

Spivak Mykola

С1/3 1 зміна 3 бокс

70

ІІІ

4

ХТЕК КНТЕУ, Україна

Рогожина Анастасія

Rogozhyna nastasiia

С1/4 1 зміна 4 бокс

81,2

ІІ

5

Шоу-ресторан «АLTBІER», Україна

Убірайлов Олександр

Ubirailov Olexsandr

С1/5 1 зміна 5 бокс

74,3

ІІІ


С2. Страва з ягняти

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Шоу-ресторан «АLTBІER», Україна

Убірайлов Олександр

Ubirailov Olexsandr

С2/1 1 зміна 1 бокс

47,8

2

Царьград, Україна

Петяйкін Віталій

Vitaliy Petyaykin

С2/2 1 зміна 2 бокс

67,2

3

Taste of Peace Jerusalem, Ізраїль

Israel Pinhasov

Israel Pinhasov

C2/4 1 зміна 4 бокс

49,3

4

Трипільське сонце, Україна

Ветряной Віталій

Vitaliy Vetryanoy

С2/5 1 зміна  5 бокс

71,8

ІІІ

5

WSHiG, Польща

Тота Бартломей

Tota Bartlomiej

С2/6 2 зміна 1 бокс

58

6

«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь

Назарук Тетяна

Nazaruk Tatyana

С2/7 2 зміна 2 бокс

97,7

І

7

Skmer, Хорватія

Belic Alen

Belic Alen

С2/8 2 зміна 3 бокс

70,3

ІІІ

8

Старгород, Україна

Конечний Радек

Radek Konecny

С2/10 2 зміна 5 бокс

56,8


С3. Страва з риби

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь

Кричевський Павло

Pavel Krichevsky

С3/1 1 зміна 1 бокс

56,7

2

Taste of Peace Jerusalem, Ізраїль

Said Shekh Yehya

Said Shekh Yehya

С3/3 1 зміна 3 бокс

41

3

Taste of Peace Jerusalem, Ізраїль

David Tkach

David Tkach

С3/4 1 зміна 4 бокс

48,7

4

«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь

Назарук Тетяна

Nazaruk Tatyana

С3/5 1 зміна 5 бокс

80

ІІ

5

Туреччина

Turgut Cetin

Turgut Cetin

С3/6 2 зміна 1 бокс

66,6

6

Сербія

Далібор Міленковіч

Dalibor Milenkovich

С3/7 2 зміна 2 бокс

73,6

ІІІ

7

Skmer, Хорватія

Belic Alen

Belic Alen

С3/8 2 зміна 3 бокс

71,4

ІІІ

8

Ужгородський ТЕІ, Україна

Лапко Василь

Vasily Lapko

C 3/9 2 зміна 4 бокс

61

9

Царьград, Україна

Петяйкін Віталій

Vitaliy Petyaykin

С3/10 2 зміна 5 бокс

80

ІІ

10

WSHiG, Польща

Янковски Якуб

Jankowski Jacub

С3/11 3 зміна 1 бокс

73,6

ІІІ

11

-

Білик Олег

Bilyk Oleg

С3/12 3 зміна  2 бокс

70,3

ІІІ

12

Туреччина

Serhat Kahraman

Serhat Kahraman

С3/13 3 зміна 3 бокс

66,8

13

Шоу-ресторан «АLTBІER», Україна

Нікулін Станіслав

Nikulin Stanislav

С3/14 3 зміна  4 бокс

70

ІІІ

14

Ужгородський ТЕІ, Україна

Петренко Андрій

Andrey Petrenko

С 3/15 3 зміна 5 бокс

60,5


С4. Сучасна кухня

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Західна шеф-група, Україна

Васько Олег

Vasko Oleg

С4/1 1 зміна 1 бокс

71,7

ІІІ

2

Skmer, Хорватія

Belic Alen

Belic Alen

С4/3 1 зміна 3 бокс

59,5

3

Ріксос-прикарпаття, Україна

Кенсіцький Дмитро

Kensitskyi Dmytro

С4/4 1 зміна 4 бокс

55,2

4

Turkish Nationaly Culinary Team, Туреччина

Turgut Cetin

Turgut Cetin

С4/6 2 зміна 1 бокс

57,3

5

Шоу-ресторан «АLTBІER», Україна

Нікулін Станіслав

Nikulin Stanislav

С4/7 2 зміна 2 бокс

57,8

6

Західна шеф-група, Україна

Волков Володимир

Volkov Volodymir

С4/8 2 зміна 3 бокс

58

7

«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь

Чикилевський Олександр

Alexander Chikilevsky

С4/9 2 зміна 4 бокс

63,8

8

Taste of Peace Jerusalem, Ізраїль

David Tkach

David Tkach

С4/10 2 зміна 5 бокс

46,7

9

WSHiG, Польща

Мартина Ословська

Martyna Oslowska

C4/12 3 зміна 1 бокс

77,5

ІІІ

10

Західна шеф-група, Україна

Ліско Микола

Lisko Mykola

C4/12 3 зміна 2 бокс

62,7

11

Ріксос-прикарпаття, Україна

Філонець Михайло

Filonets Myhailo

С4/13 3 зміна 3 бокс

72,8

ІІІ

12

Академія успішних кухарів, Україна

Димов Євген

Dimov Yevgen

С4/14 3 зміна 4 бокс

81,5

ІІ

13

Західна шеф-група, Україна

Джигін Андрій

Djyhin Andriy

C4/15 3 зміна 5 бокс

72,3

ІІІ


С5. Страва з м'яса птиці

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Західна шеф-група, Україна

Лапан Андрій

Lapan Andriy

C5/1 1 зміна 1 бокс

70,4

ІІІ

2

Мисливський двір, Україна

Писаренко Олег

Pysarenko Oleg

С5/2 1 зміна  2 бокс

65,8

3

Царьград, Україна

Петяйкін Віталій

Vitaliy Petyaykin

С5/3 1 зміна 5 бокс

84,2

ІІ

4

Шоу-ресторан АLTBIER, Україна

Убірайлов Олександр

Ubirailov Olexsandr

С5/4 1 зміна 4 бокс

74,2

ІІІ

5

ХТЕК, Україна

Афанасьєва Тетяна

Afanasieva Tetiana

С 5/6 2 зміна 1 бокс

86,4

ІІ

6

WSHiG, Польща

Козак Малгожата

Kozak Malgorzata

С5/7 2 зміна 2 бокс

74,8

ІІІ

7

«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь

Назарук Тетяна

Nazaruk Tatyana

С5/8 2 зміна  3 бокс

80

ІІ

8

«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь

Чикилевський Олександр

Alexander Chikilevsky

С5/9 2 зміна 4 бокс

90

І

9

«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь

Кричевський Павло

Pavel Krichevsky

С5/10 2 зміна  5 бокс

61,2


С6. Національна страва

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

ХТЕК, Україна

Старокожко Віталій

Starokozhko Vitalii

C6/1 1 зміна

 1 бокс

59

2

Шоу-ресторан "АLTBIER", Україна

Нікулін Станіслав

Nikulin Stanislav

С6/2 1 зміна

 2 бокс

73,7

ІІІ

3

Старгород, Україна

Конечний Радек

Radek Konecny

С6/3 1 зміна

3 бокс

63,3

4

"Гільдия кухарів Білорусії", Білорусь

Чикилевський Олександр

Alexander Chikilevsky

С6/4 1 зміна

 4 бокс

63

5

Turkish Nationaly Culinary Team, Туреччина

Serhat Kahraman

Serhat Kahraman

C6/6 2 зміна

 3 бокс

71

ІІІ

6

Царьград, Україна

Петяйкін Віталій

Vitaliy Petyaykin

C6/7 2 зміна

2 бокс

62,6

7

Шоу-ресторан "АLTBIER", Україна

Убірайлов Олександр

Ubirailov Olexsandr

С6/8 2 зміна

 5 бокс

57

8

"Гільдия кухарів Білорусії", Білорусь

Кричевський Павло

Pavel Krichevsky

С6/9 2 зміна

 4 бокс

70

ІІІ

9

Turkish Nationaly Culinary Team, Туреччина

Muhammed Suna

Muhammed Suna

С6/10 2 зміна

1 бокс

64,3


С7. Ресторанний десерт

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

ПВПУ ім. А.О. Чепіги, Україна

Гнідаш Юлія

Gnidash Yuliya

С7/1 1 зміна 1 бокс

70,5

ІІІ

2

Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна

Авдиш Олена

Avdysh Olena

С7/2 1 зміна 2 бокс

80

ІІ

3

WSHiG, Польща

Янковски Якуб

Jankowski Jacub

С7/3 1 зміна 3 бокс

73,6

ІІІ

4

Шоу-ресторан «АLTBІER»Україна

Мірошниченко Оксана

Miroshnichenko Oksana

С7/4 1 зміна  4 бокс

70

ІІІ

5

WSHiG, Польща

Козак Малгожата

Kozak Malgorzata

С7/5 1 зміна  5 бокс

71,4

ІІІ

6

ХТЕК, Україна

Старокожко Євген

Starokozhko Yevhen

С7/7 2 зміна 2 бокс

72,1

ІІІ

7

Західна шеф-група, Україна

Хлипняч Ігор

Hlypnyach Ihor

С7/8 2 змін 3 бокс

81,1

ІІ

8

-

Марина Шаповал

Shapoval Marina

С7/9 2 зміна 4 бокс

80

ІІ


С8. Юніори

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Вінницьке ВПУ сфери послуг, Україна

Музика Олексій

Musyka Olexiy

C8/1 1 зміна 1 бокс

67

-

2

Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна

Цуканова Серафима

Tsukanova Serafima

С8/2 1 зміна 2 бокс

85,6

ІІ

3

ХТЕК, Україна

Кулик Вікторія

Kulik Viktoriia

С8/3 1 зміна 3 бокс

75,8

ІІІ

4

Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна

Воробйов Артем

Vorobyov Artem

С8/4 1 зміна 4 бокс

70

ІІІ

5

Чернівецький ТЕІ, Україна

Андріоє Ольга

Andrioe Olga

С8/5 1 зміна 5 бокс

63,6

-

6

Вінницьке ВПУ сфери послуг, Україна

Копаниця Марина

Kopanytsia    Maryna

С8/6 2 зміна 1 бокс

80,5

ІІ

7

Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна

Троценко Дмитро

Trocenko Dmytro

С8/7 2 зміна 2 бокс

75,8

ІІІ

8

Чернівецьке ВКУ, Україна

Лупул Іван

Lupul Ivan

С8/8 2 зміна 3 бокс

70

ІІІ

9

Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна

Бабич Єгор

Babich Egor

С8/9 2 зміна 4 бокс

67,5

-

10

Чернівецьке ВКУ, Україна

Ковач Вікторія

Kovach Victoria

С8/10 2 зміна 5 бокс

66,2

-

11

-

Маєвський Євгеній

Mayevsky Eugen

С8/11 3 зміна 1 бокс

50,5

-

12

Вінницьке ВПУ сфери послуг, Україна

Воловик Олександр

Volovyk   Oleksandr

С8/12 3 зміна 2 бокс

70

ІІІ

13

Чернівецьке ВКУ, Україна

Волощук Олена

Voloshchuk Olena

С8/13 3 зміна 3 бокс

77,2

ІІІ

14

ПВПУ ім А.О. Чепіги, Україна

Чупака Віталій

Chupaka Vitaliy

С8/14 3 зміна 4 бокс

56,8

15

Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна

Кушніренко Владислав

Kushnirenko Vladislav

С8/15 3 зміна 5 бокс

65,2

-

16

ХТЕК, Україна

Остапишен Дмитро

Ostapishen Dmytro

С8/16 4 зміна 1 бокс

78

ІІІ

17

Чернівецьке ВКУ, Україна

Дроник Микола

Dronyk Mykola

С8/17 4 зміна 2 бокс

60,8

18

Чернівецьке ВКУ, Україна

Четін Севда Нур

Chetyn  Sevda

С8/18 4 зміна 3 бокс

59,7

19

ХТЕК, Україна

Бабіна Олена

Babina Olena

С8/19 4 зміна 4 бокс

86,5

ІІ

20

-

Шишка Юлія

С8/20 4 зміна 5 бокс

61

-


D1. Цукрові квіти

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Загородня Вікторія

Victoria Zagorodnya

D1.8

91

І

2

Горбань Лариса

Horban Larysa

D1.6

90

І

3

Лазаренко Aнна

Lazarenko Anna

D1.4

80

ІІ

4

Липявка Ірина

Lipyavka Irina

D1.5

90

І

5

Лариса Рибчук

Larysa Rybchuk

D1.7

93

І

6

Арт-студія "Презент"

Art-studio "Present"

D1.2

90

І

7

Олена Симакович

Simakovych Olena

D1.3

91

І

8

Ємєліна Лариса

Iemielina Larysa

D1.9

D 1.12

99

93

І

І

9

Гомівка Н.

D 1.1

D 1.11

D 1.13

92

83

90

І

ІІ

І

10

Федотов Роман

D 1.10

70

ІІІ


D2. Робота з карамелі

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Ужгородський ТЕІ, Україна

Штефаньо Валентин Павлович

Valentyn Shtefanio

D2.1

91

І


D3. Робота з шоколаду

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Еліна Бойко

Elina Boyko

D3.1

80

ІІ

2

Дмитро Дударенко

Dudarenko Dmytro

D3.2

80

ІІ


D4. Скульптура з пастелажу

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

ПВПУ ім А.О. Чепіги, Україна

Чупака Віталій

Chupaka Vitaliy

D4.1

72

ІІІ

2

-

Лариса Рибчук

Larysa Rybchuk

D4.3

90

І


D5. Робота з марципану або мастики

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Супрун Наталя

Suprun Nataliya

D5.2

D5.3

 D5.4

94

95

95

І

І

І

2

Гакман Олексій

Gakman Oleksiy

D5.5

81

ІІ

3

Арт-студія "Презент"

Art-studio «PRESENT»

D5.1

91

І

4

Кондитерський дім «Ваніль»

Сonfectionary house

«Vanilla»

D5.6

90

І

5

Мумінова Дінарахон

Muminova Dinarahon

D5.7

70

ІІІ


D6. Святковий торт

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Загородня Вікторія

Victoria Zagorodnya

D6.5

95

І

2

Зоренко Наталiя

Zorenko Nataliya

D6.1

92

І

3

Лариса Рибчук

Larysa Rybchuk

D6.4

96

І

4

Арт-студія "Презент"

Art-studio «PRESENT»

D6.2

91

І

5

Олена Симакович

Simakovych Olena

D6.3

89

ІІ


D7. Весільний торт

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Загородня Вікторія

Victoria Zagorodnya

D7.3

96

І

2

Арт-студія "Презент"

D7.2

89

ІІ

3

Гамівка Надія

Gamivka Nadia

D7.1

80

ІІ


D8. Художня робота з тіста

Назва закладу / Країна

ПІБ

Шифровка

Кількість балів

Місце

1

Ковальчук Стефанія

Stephanie Kovalchuk

D 8.6

93

І

2

ХТЕК, Україна

Чібісова Вікторія

Chibisova Viktoriia

D 8.7

90

І

3

ХТЕК, Україна

Процик Віра

Protsyk Vira

D 8.8

80

ІІ

4

2 роботи Роменське ВПУ, Україна

Стрижевська Олександра

Oleksandra Stryzhevska

D8.2,

D8.4

71

70

ІІІ

ІІІ

5

ПВПУ ім А.О. Чепіги, Україна

Гнідаш Юлія

Gnidash Yuliya

D8.1

90

І

6

ПУЕТ, Україна

Тетяна Углікова

Uhlikova Tetiana

D8.5

93

І

7

Кондитерський дім «Ваніль»

Сonfectionary house

«Vanilla»

D8.3

89

ІІ


08.11.2015
adv
5672
остання редакція 05.02.2016
knteu