Workshop "Healthy food. Healthy life"
Загальна інформація
05 листопада 2015 року відбувся Workshop "Healthy food. Healthy life".
В рамках впровадження білінгвального навчання з використанням англомовних навчальних посібників.
Модератор: старший викладач кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів Чикун Надія Юріївна.
Науковий консультант: доцент, к.х.н. Пасальський Богдан Кирилович.
Учасники: студенти 1 курсу 9-11 групи ФРГТБ, активісти СНТ «Хіміки КНТЕУ» (студенти ФТТП і ФРГТБ).
Координатор: Карпенко Оксана, ФТТП, 2 курс, 7 група.
Девіз: знання формують світогляд.
Мета:
- показати практичне значення набутих знань, умінь, навичок у результаті вивчення навчальної дисципліни «Харчова хімія»;
- пропаганда здорового харчування та здорового способу життя студентської молоді.
Контент заходу:
- актуальність вивчення хімічного складу харчових продуктів;
- порівняння хімічного складу харчових продуктів;
- фізико-хімічні методи їх дослідження для оцінки якості та безпечності;
- вибір продуктів для здорового харчування;
- здоровий спосіб життя.
У проведенні англомовного семінару взяли активну участь студенти ФРГТБ та ФТТП:
- Мельник Софія - «Food pyramid» (3-6 ФТТП)
- Кулик Діана, Малиняк Таїсія – «Water in our life» (1-11 ФРГТБ)
- Циндренко Таїсія, Любімий Валерій, Овсієнко Кирило – «3 typesofbread» (1-11 ФРГТБ)
- Дьячкова Ірина – «Rice or buckwheat» (1-11 ФРГТБ)
- Іванов Дмитро – «Chemical express-methods of the quality assessment of poultry meat» (3-2 ФТТП)
- Садовська Дарія – «Proteins. Meat or fish» (1-11 ФРГТБ)
- Карпенко Оксана – «Physical and chemical properties of proteins» (2-7 ФТТП)
- Савченко Анастасія – «Dairy products» (1-11 ФРГТБ)
- Гончар Юлія – «Methods of detecting falsification sweet peasant butter of 73% fat. Quality of samples» (6-5 ФРГТБ)
- Хоменко Анна - Is soy the basic of healthy nutrition or health hazard? (1-10 ФРГТБ)
- Красносельська Марія, Воронін Ігор – «Soy beans and soy products» (1-9 ФРГТБ)
- Грицюк Катерина, Ткаченко Вікторія – «Soy beans as a strategic product for cultivation» (3-5 ФТТП)
- Семерей Іванна – «5 Health Benefits Of Honey» (2-5 ФТТП)
- Горун Юлія – «The determination of the content of nitrates in fruits and vegetables» (1-6 ФРГТБ)
- Сівак Іванна – «10 foods that purify the body» (2-4 ФТТП)
- Кавецька Маріанна – «Minerals» (1-9 ФРГТБ)
- Островерхова Тетяна, Кваша Тетяна – «Vitamins» (1-11 ФРГТБ)
- Гончар Аліна, Виговський Олександр –Sucrose (1-10 ФРГТБ)
- Бондаренко Ксенія – «Chocolate» (2-6 ФРГТБ)
- Рамік Анна, Боцько Анастасія, Гончарова Ангеліна, Параскевич Анна – «Honey, chocolate and cinnamon – beauty and body care» (1-11 ФРГТБ)
- Ковтун Катерина, Гринчук Ольга – «Coffee and tea in our life» (2-6 ФРГТБ)
- Павловська Марія – «Low alcohol drinks» (2-5 ФТТП)
- Апостолова Аліна – «Products that purify the body» (2-5 ФТТП)
- Шевченко-Шепотько Світлана, Пушкар Едуард, Михайленко Тетяна, Малинка Артем, Скидан Віктор - «Healthy products» (1-9 ФРГТБ)