logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Звернення Ради студентського самоврядування КНТЕУ до студентів УДУФМТ

Загальна інформація

До уваги студентів Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі!

Студентство Київського національного торговельно-економічного університету розуміє цінність своєї альма-матер для кожного. Ми щиро підтримуємо всіх студентів у такий складний перехідний період і закликаємо вас не боятися змін, оскільки вони – початок нового, стабільного та європейського шляху розвитку вищої освіти України і, зокрема, вашого навчального закладу.

Родина КНТЕУ об’єднує в собі близько 40 тисяч студентів і не боїться поповнення! Навчання в КНТЕУ – це можливість здобувати елітну освіту, адже наш університет динамічно розвивається, має високі стандарти навчання і міждисциплінарний характер знань, дає можливість навчатися на англомовних магістерських програмах за кошти державного бюджету, ми розробили навчальні програми, які відповідають очікуванням роботодавців, про що свідчать лідируючі позиції КНТЕУ у різноманітних рейтингах.

Надзвичайно потужним є студентське самоврядування університету! Студент КНТЕУ – це взірець сучасної, ерудованої, творчої та ініціативної молодої людини. Тож, не дивно, що ми маємо таке насичене студентське життя. Тут кожен має змогу знайти себе та своє покликання, може реалізувати свій творчий потенціал. Чого лише вартий Народний студентський камерний академічний хор КНТЕУ!

Прислів`я «У здоровому тілі – здоровий дух» вже давно є девізом наших студентів, адже маючи таку чудову спортивну базу, це не дивно. Наша збірна команда з футболу є дворазовим чемпіоном України та володарем Кубку Києва з футболу серед студентських команд, наша баскетбольна збірна є володарем Кубку «Фіналу чотирьох ФБУ», а спартакіада з аеробіки – вже стала однією з найочікуваніших спортивних подій року.

Шановні студенти, перед Вами відкриті нові перспективи, у Ваших руках майбутнє, а КНТЕУ – це найкращий старт для успішного майбутнього!

Рада студентського самоврядування КНТЕУ запрошує до діалогу студентів та студентське самоврядування УДУФМТ!

Настав час єднатися!

Дізнавайтеся останні новини з життя КНТЕУ на сайті та офіційній сторінці університету в соціальній мережі ВК за посиланнями knteu.kiev.ua та vk.com/knteu

04.12.2015
adv
2429
остання редакція 08.12.2015
adv