logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Було не просто, але дуже цікаво: випускник МВА-General management ІВК КНТЕУ про навчання

Загальна інформація

          В Інституті вищої кваліфікації відбулося урочисте вручення дипломів 9-му випуску магістрів із бізнес-адміністрування програм МВА «General management» та «Фінансовий менеджмент».

          Від імені всіх випускників зі словами вдячності до керівництва університету, інституту, викладачів, організаторів навчання звернувся випускник МВА-General management  – Родак Ігор Миколайович (заступник генерального директора ТОВ «Агрекс»):

«Переповнюють позитивні емоції мене і кожного з моїх колег. Два роки і три місяці тому, кожен з нас зробив важливий крок у своєму житті, прийшов у цей храм науки, Інститут вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету, з важливою для кожного з нас ціллю: систематизувати свій досвід роботи, свої знання, отримати нові сучасні знання, методи управління.

Скажу чесно за себе, ні разу не пожалкував, що зробив такий крок. Було не просто, але дуже цікаво. Не всі дійшли до цього важливого часу, не всі сьогодні присутні. Причини різні, але саме стійкі, мужні студенти усі тут.

Це можливо завдяки дуже відповідальному ставленню наукових керівників проектів, викладачів, працівників  університету й інституту, які своєю працею змогли змусити нас, дуже різних людей за фахом, віком, досвідом, географією проживання, брати активну участь в освітньому процесі. Але це все уже в минулому, уже в спогадах.

Дуже багато цікавих, яскравих моментів можна згадати. Усі викладачі, керівники програми МВА дуже професійні, талановиті особистості.

Щиро дякуємо: Ректору університету – Мазаракі Анатолію Антоновичу та Першому проректору – Притульській Наталії Володимирівні за те, що є така програма в університеті, організована на високому рівні.

Окрема подяка нашому директору, Шклярук Катерині Семенівні, та усім працівникам ІВК. Без них цей процес просто неможливий.

Завдяки Вам ми стали на ще один диплом розумніші».




07.12.2015
adv
2337
остання редакція 05.02.2016
knteu