logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

XIV Фестиваль кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність - 2015»

Загальна інформація

3 грудня 2015 р. Буковинським місцевим осередком ГС «Український кулінарний союз» проведено XIV Фестиваль кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність - 2015», який відбувся в м. Чернівці

3 грудня 2015 року відбувся ХIV Фестиваль з кулінарного мистецтва "Буковинська гостинність - 2015", який організовано Буковинським місцевим осередком ГС «Український кулінарний союз» з метою популяризації та розвитку українського кулінарного та кондитерського мистецтва, підвищення престижності професії кулінара і кондитера серед молоді, яка прагне розвиватися, працювати над опануванням професійних компетентностей.

До складу суддівського корпусу увійшли професійні члени журі – переможці міжнародних кулінарних змагань та відомі ресторатори Буковини. Головою журі запрошено члена Правління ГС «Український кулінарний союз» - Тетяну Сергіївну Забігайло.

За рішенням професійного та вельмиповажного журі фестивалю, команда Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ виборола 4 золоті, 2 срібні, 3 бронзові медалі та Гран-прі фестивалю за сумою отриманих нагород.

Захід організовано Буковинським місцевим осередком Українського кулінарного союзу спільно з Департаментом економіки Чернівецької міської ради за матеріально-технічної та фінансової підтримки Київського національного торговельно-економічного університету та ресторану "Варанці".

За рішенням зборів Правління ГС «Український кулінарний союз» протягом року планується провести фестивалі з кулінарного мистецтва в усіх 9 місцевих осередках спілки, переможці яких візьмуть участь у Міжнародному кулінарному фестивалі юніорів, який відбудеться у червні 2016 року в м. Чернівці та ІІ Міжнародному кулінарному фестивалі «BestCookFest - 2016» у Києві в листопаді 2016 року серед професіоналів.

03.12.2015
adv
1988
остання редакція 05.02.2016
knteu