logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вони створили справжню казку: відбувся огляд-конкурс на краще новорічне оформлення гуртожитку

Загальна інформація

Скоро Новий рік і студенти традиційно прикрашають гуртожитки до свята, знаходячи натхнення в музиці, мультфільмах чи фільмах. Цього року все студмістечко просто виблискує різними барвами і радує чудовою атмосферою. Це підготовка не тільки до новорічних свят, ще гуртожитки чекає щорічний «серйозний і суворий» огляд-конкурс «Краще новорічне оформлення гуртожитку».

Гуртожиток № 1, котрий посів 3 місце, занурив нас в історію традиційного новорічного фільму «Один вдома». Гарна ялинка, подарунки – все, як має бути вдома біля каміну у родинному колі.

Гуртожитки № 3 та 4, котрі розподілили між собою 2 місце, подарували затишок і прекрасну атмосферу американського Різдвяного настрою: в гуртожитку №3 побуваєш «в гостях у казки», а в гуртожитку №4 відчуєш справжнісінький смак «Нового солодкого року». Скрізь ошатні ялинки, каміни, іграшки та чарівні подаруночки, які так і хочеться розкрити, підійшовши до них. А музика, яка лунає в  гуртожитках, наближає до прекрасного свята. До того ж, 3 гуртожиток приємно вразив своїм креативом, прикрасивши по-різному кожен поверх.

Атмосфера в гуртожитку № 2 допомогла йому вибороти в конкурсі 1 місце без жодних обговорень усіх членів комісії: і заступників деканів, і дирекції студмістечка, і завідувачів гуртожитків, і голів РСС гуртожитків, і представника навчально-виховного відділу. 

У гуртожитку №2 ніби переносишся до Хоґварту, адже цього року студенти «зловили» саме те натхнення, що і у відомому фільмі за книгою Дж. Ролінг – «Гаррі Поттер». Тільки до клопіткої роботи додалися ще й забуті дитячі спогади, очікування новорічного дива.

...Станція для мітел, 
...капелюх з передбаченнями,
...Instagram самого «Гаррі»,
...новорічна ялинка,
...чарівна книга,
...магічні свічки,
...шахи, що не потребують гравців,
...золотий снітч,
...шоколадне печиво і магічний напій, котрий затуманює голову і переносить у країну мрій.

 

Вони створили справжню казку! Завітайте і Ви відчуєте! Чекайте на новорічні дива – вони існують!                                                             

21.12.2015
adv
2309
остання редакція 04.02.2016
knteu