logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Баскетбольна команда КНТЕУ вперше піднялась на п'єдестал у престижному столичному турнірі

Загальна інформація

23 грудня 2015 року відбулася важлива гра для баскетбольної збірної КНТЕУ  фінал київського етапу Студентської баскетбольної ліги, матч за Кубок Студентської профспілкової організації.

У боротьбі за перше місце зустрілись "жовто-зелені" - команда КНТЕУ та Київського національного технічного університету "КПІ". 

Незважаючи на те, що фінальна гра відбувалась на території суперників, група підтримки була чисельною та активно вболівала за наших хлопців!

Що це була за гра! Дві команди і один кубок, два вузи – одна гра, перший чи другий!? Командна гра чи індивідуальна майстерність?... Хто?

Вже у першій атаці фінального матчу КНТЕУ повів у рахунку. Розрив швидко сягнув семи очок і наставник КПІ Григорій Устименко взяв тайм-аут. Але "жовто-зелені" піймали кураж, вигравали більшість підбирань, пам'ятаючи про установку свого тренера Дениса Єльцова - у баскетболі все вирішують деталі. Перша чверть завершилась з рахунком 22:18 на користь КНТЕУ. Проте в заключній десятихвилинці господарі заграли потужніше. І за 4 хвилини до завершення матчу довели перевагу до 15 пунктів. У підсумку гри - 93:74 на користь команди КПІ.

За словами тренера Дениса Єльцова команда КНТЕУ йшла до цього фіналу довгі п’ять років, активно вдосконалюючи рівень професійності та навички гри. І справді, в останньому сезоні нам не було рівних – кожна гра завершувалась перемогою збірної КНТЕУ. Команда однозначно не зупиниться на досягнутому, попереду нові змагання, ігри та перемоги!

Високої думки про команду КНТЕУ і тренер КПІ Григорій Устименко: «На початку цього навчального року був промотурнір, ми програли нашим сьогоднішнім суперникам два очки. І було таке налаштування з боку торговельно-економічного університету, що вони можуть нас обіграти. Їхній тренер – випускник нашого інституту, він ефективно працює, у нього добре керована команда. А з нашого боку була трохи недооцінка у тій грі. А вони навпаки. Відчули, що з КПІ можна грати на рівних, і розпочали гру переконливо, відірвалися. Вони фізично нам майже не поступилися. Нашим треба було докласти зусиль, переламати хід гри. Довелося проявити характер. Ми за рахунок більшої кількості високих гравців змогли перемогти. І це приємно, що є гідні суперники».

22.12.2015
adv
1878
остання редакція 04.02.2016
knteu