logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Засідання методичної ради КНТЕУ: підведення підсумків та план роботи на 2016 рік

Загальна інформація

24 грудня 2015 року відбулося засідання методичної ради КНТЕУ.

Із питання порядку денного «Про уніфікацію підходів до розробки стандартів вищої освіти КНТЕУ» виступила перший проректор Н.В. Притульська. До відома присутніх була доведена інформація, що стандарти вищої освіти КНТЕУ повинні розроблятися у відповідності до затвердженої Програми.   

Із питання порядку денного «Про новації у технічному забезпеченні дистанційного навчання в 2015-2016 н.р.» виступив завідувач лабораторії дистанційного навчання КНТЕУ В.П. Роганов.

Ухвалено пропозицію щодо необхідності всебічного розвитку системи дистанційного навчання в КНТЕУ. Запропоновано скласти план розробки дистанційних курсів за дисциплінами кафедр та подати його до лабораторії дистанційного навчання. Крім того, провести моніторинг та визначити доцільні для використання в системі дистанційного навчання видані друком за останніх 5 років навчальні книги.

З інформацією про виконання тематичного плану видання підручників, навчальних посібників, зведеного плану видання навчально-методичних матеріалів у 2015 р. та схвалення зведеного плану видання навчально-методичних матеріалів на 2016 р. виступила начальник навчально-методичного відділу Божко Т.В.

Увагу присутніх було зосереджено на тому, що для забезпечення якісного методичного забезпечення освітнього процесу постійно проводиться моніторинг виконання планів випуску підручників, навчальних посібників, навчально-методичних матеріалів, електронних підручників; розробляються методичні рекомендації щодо їх проходження; надається консультативна допомога науково-педагогічним працівникам КНТЕУ, ІВК, відокремленим структурним підрозділам КНТЕУ.

Методична рада ухвалила проект Зведеного плану видання навчально-методичних матеріалів на 2016 р.

Наприкінці засідання доцентом кафедри менеджменту Миколайчук І.П. було презентовано демоверсію електронного підручника «Управління персоналом» (автори Жуковська В.М., Миколайчук І.П.).

Заступник голови методичної ради Н.В. Притульська підвела підсумки роботи методичної ради у поточному календарному році та наголосила на важливих напрямах діяльності у наступному. 

24.12.2015
adv
1885
остання редакція 04.02.2016
knteu