logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кулінарний експерт Сергій Калінін розповів майбутнім рестораторам про базові правила шеф-кухаря та неймовірні поєднання смаків

Загальна інформація

4 квітня 2016 року в КНТЕУ за підтримкою кафедри технології і організації ресторанного господарства відбулася лекція кулінарного експерта телеканала СТБ і гастрономічного оглядача журналу «Forbes.Україна» Сергія Павловича Калініна на тему «Мистецтво використання спецій у сучасній кулінарії».

Сергій Калінін - автор майже 200 рецептів, має свій кулінарний івент «iCook Open», співпрацює як гастрономічний колумніст із «Forbes.Украіна» та провідними телеканалами України, переможець 14 фестивалю «Уличная еда».

Лекція кулінарного експерта була присвячена незвичайному поєднанню продуктів, що породжує нові незвичайні смаки та базовим правилам кулінарії, про які варто знати майбутнім рестораторам.

Студенти ФРГТБ дізналися багато нового та цікавого від Сергія Калініна, який щиро поділився з ними своїми професійними секретами.

03.04.2016
knteu
3485
остання редакція 28.11.2016
redactor