logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас кондитерської майстерності «Sugar flowers for all seasons»

Загальна інформація

За ініціативою Київського національного торговельно-економічного університету та громадської спілки "Український кулінарний союз" на базі КНТЕУ з 1 по 5 лютого 2016 року пройшов майстер-клас кондитерської майстерності від Марії Шрамко – «Sugar flowers for all seasons».

Марія Шрамко є почесним членом Українського Кулінарного Союзу, входить до складу Національної збірної Ісландії з кулінарії, суддя всесвітньої Асоціації Кулінарів WACS.

У базовому курсі Марії Шрамко розглянуто квіти, які використовують в декоруванні тортів: астроемерія, кали, піони, лілії, клематіс, маки, орхідея цімбадіум, орхідея фаленопсис, вишня, троянди, конвалії. Учасники майстер класу ознайомились з техніками виготовлення цукрових квітів: робота з квітковою пастою, виготовлення окремих елементів квітів, робота з різаками та відбитками. Вивчено різноманітні техніки фарбування квітів, змішування кольорів та створення відтінків, у тому числі з використанням аерографа. Завершено роботу зборкою квітів і виготовленням квіткових композицій.

У майстер-класі взяли участь й отримали Міжнародний сертифікат викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства к.т.н., доцент А.О. Медведєва та к.т.н., доцент Т.О. Марцин. Набуті знання будуть впровадженні в навчальний процес і студенти, які виявили зацікавленість та бажання зможуть навчитися ексклюзивній технології виготовлення цукрових квітів.

06.02.2016
adv
3181
остання редакція 01.06.2016
42265