Суддя всесвітньої Асоціації Кулінарів WACS Марія Шрамко провела майстер-клас з кондитерської майстерності
Загальна інформація
11 лютого 2016 року відбувся майстер-клас з кондитерської майстерності від Марії Шрамко для магістрів спеціальності "Технології в ресторанному господарстві".
Марія Шрамко є почесним членом Українського Кулінарного Союзу, входить до складу Національної збірної Ісландії з кулінарії, суддя всесвітньої Асоціації Кулінарів WACS.
На лекції Марія Шрамко розповіла студентам про основні правила і технології приготування карамелі, сучасні барвники та їх використання, різновиди й секрети роботи з кожним видом: атласна, пластична, лита, об'ємна карамелі. Технології зберігання і використання напівфабрикатів і готових виробів. Створення композицій, ікебан та сувенірної продукції.
Набуті знання студенти зможуть використовувати у науковій роботі випускного кваліфікаційного проекту.