logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти, викладачі та учасники майстер-класів набули міжнародного досвіду з кондитерської майстерності

Загальна інформація

В університеті з 9 по 13 лютого 2016 р. на базі лабораторій кафедри технології і організації ресторанного господарства були проведені майстер-класи кондитерської майстерності «Sugar flowers for all seasons» та  «Вироби з карамелі. Екібана».

Під час п'ятиденного курсу слухачі вивчили різновиди карамелі, технологію та принцип роботи з кожним видом (атласна, пластична, лита, об’ємна), лиття деталей для композицій, видування карамелі, об’ємних деталей для композицій, техніку приготування пастелажу, особливості пастелажу в композиціях з карамелі, малювання аерографом, принципи створення складних композицій, екібан та сувенірної продукції, зберігання, пакування та транспортування виробів із карамелі.

Практичну підготовку з курсу проходили представники з Молдови та України (Київ, Харків, Чернівці, Полтава). Серед них була і ст. викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства Демічковська Мирослава, яка отримала відповідний сертифікат.

Навчання проводила чемпіонка Олімпійських ігор з кондитерського мистецтва, суддя-шеф Всесвітньої асоціації шеф-кухарів (WACS) з Ісландії – Марія Шрамко

13.02.2016
adv
2215
остання редакція 01.06.2016
42265