logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День працівників торгівлі

Загальна інформація

Урочисте святкування Дня працівників торгівлі в Київському національному торговельно-економічному університеті
 



25 липня 2013 року в Київському національному торговельно-економічному університеті пройшли урочистості з приводу святкування на державному рівні Дня працівників торгівлі. У заході взяли участь біля 650 представників торговельних та виробничих підприємств, бізнесових структур, громадських організацій торгівлі, споживачів, наукових, експертних установ, органів влади із усіх регіонів України.
Мета заходу – закріпити статус і значущість галузі як одного з ключових секторів економіки України, відзначити досягнення найкращих працівників галузі торгівлі.
На початку урочистого відкриття свята з вітальним словом до присутніх звернувся ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Антонович Мазаракі: «Символічно, що професійне свято – «День працівників торгівлі», проходить саме в стінах нашого університету, що дає можливість особливо відчути необхідність інтеграції практики, освіти і науки, адже прогрес торговельної галузі залежить саме від кадрового потенціалу».
Привітати кращих працівників торгівлі прийшли представники органів влади. Прозвучали щирі побажання успіху та процвітання у цій нелегкій справі. Надійшли привітання від Президента України Віктора Федоровича Януковича, Міністра доходів та зборів України Олександра Вікторовича Клименка, президента Українського союзу промисловців і підприємців Анатолія Кириловича Кінаха та інші чисельні поздоровлення, адресовані всім працівникам галузі торгівлі.
Міністр економічного розвитку та торгівлі України Ігор Миколайович Прасолов зачитав привітання від імені Першого віце-прем’єр-міністра України Сергія Геннадійовича Арбузова та побажав усім представникам торгівлі здоров’я, родинного затишку, вдячних покупців і вагомих здобутків.
Олександра Володимирівна Кужель, Голова Комітету Верховної Ради України з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики, вітаючи присутніх, зазначила їхню важливу роль у становленні сучасної української торгівлі: «Коли розвалився Радянський Союз, саме ви винесли торгівлю України на своїх плечах». Леонід Петрович Козаченко, голова Ради підприємців при Кабінеті міністрів України, у своєму вітанні підкреслив провідну роль працівників торгівельної галузі, які є рушійною силою економіки країни.
Голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Миколайович Прокопенко у своєму виступі привітав усіх працівників торгівлі та висловив вдячність колективу КНТЕУ, відзначивши важливість виховання нових кадрів, що мають сучасний погляд на торгівельну сферу, і без яких неможливий розвиток цієї галузі.
Ігор Миколайович Баленко, президент Української торгівельної асоціації, вітаючи представників торгівельної галузі, відзначив: «Торгівля – це непроста галузь та важка праця. Це показник розвитку економіки країни, її передовий фланг. Саме від розвитку цивілізованої торгівлі залежить зростання рівня життя кожного жителя країни».
Хенріх Данусевич, радник Європейської комісії з питань торгівлі, привітав усіх представників торгівельної справи та побажав їм успіху і запросив до участі у Європейських днях торгівлі, які відбудуться восени.
Кращі працівники торговельної галузі, які були присутні в залі, за високі досягнення в роботі та плідну працю були нагороджені почесними грамотами, подяками та цінними подарунками.
Серед нагороджених – «Фуршет», «Фокстрот», «Епіцентр К», «Альянс Маркет», «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», «Кулінар-сервіс», «Ашан Гіпермаркет Україна», «Мірс», «Адвентіс», «АТБ-маркет», «МДА-ГРУП», «Сав-Дістрібьюшн», «Технополіс-1», «Інтрум», «Аванта», «ПАРД», «Голдер Електронікс Україна», «Асоціація Хмельницьких ринків» та інші.
Офіційна частина завершилася святковим концертом та професійним неформальним спілкуванням, під час якого представники торговельної сфери активно обговорювали досягнення та плани на майбутнє.
Відбувся також традиційний футбольний матч між командами торговельних мереж «Фуршет» та «Епіцентр К» за Кубок «День працівників торгівлі – 2013» на стадіоні із штучним покриттям. Переможцем стала команда «Епіцентр К».
Організатори заходу: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Українська торгівельна асоціація, Асоціація підприємств побутової техніки та електроніки, Київський національний торговельно-економічний університет.
Спонсор свята: компанія Алеф-Віналь (торговельна марка «GREENDAY»), компанія «Карлсберг Україна».
Партнери свята: Деcнянська районна у м. Києві державна адміністрація, компанія «Фокстрот. Техніка для дому», компанія «Фуршет», Вище комерційне училище та Навчально-виробниче об’єднання КНТЕУ.
Інформаційний партнер: компанія PRORetail.

24.07.2013
adv
6740
остання редакція 27.07.2018
42265