logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

V Кримcький студентський фестиваль реклами

Загальна інформація

  У липні цього року в Севастополі відбулися заключні заходи V Кримського міжнародного студентського фестивалю реклами ("КримСаФаРі-2013"), організатором якого традиційно виступила Спілка рекламістів України за підтримки Київського національного торговельно-економічного університету.Насамперед, треба відмітити досить високий рівень учасників з України, Росії, Білорусії, Вірменії, що взяли участь у "КримСаФаРі-2013". Зірковим можна назвати склад журі фестивалю, яке очолив відомий рекламіст зі Словенії Анже Йереб. До журі також увійшли провідні рекламісти з України та Росії.
     У рамках програми "КримСаФаРі-2013" традиційно відбулися майстер-класи, що провели практики рекламної справи. "Родзинкою" ж фестивалю можна назвати традиційну інтерактивну номінацію "Рекламний полігон", яка передбачала розробку рекламної кампанії на бріф замовника протягом 40 годин. У змаганні брали участь команди вищих навчальних закладів. Для успіху в цій номінації потрібні не лише креативні рекламні здібності, але й знання та практичні вміння з маркетингу.
     Уже традиційно, цього року вдало виступили на фестивалі студенти ФЕМП КНТЕУ. В напруженій боротьбі з молодими рекламістами з відомих українських рекламних агентств та університетів вони стали найкращими у престижній номінації "Відеореклама". Цього разу відзначилася Гребенюк Світлана з роботою "День Народження ФФБС КНТЕУ". Світлана також отримала друге місце в тій самій номінації за роботу "Koktebel Jazz Festival-2012".
     Студенти ФЕМП КНТЕУ Владислав Травкін, Гергій Назарчук та Максим Чернявський вибороли спеціальний диплом за розкриття екологічної тематики в номінації "Міжнародний рік співпраці з питань води", що була проведена за підтримки Представництва ООН в Україні.
     Успішним також можна визнати виступ двох студентських команд КНТЕУ в номінації "Рекламний полігон". Команда "Thug-Art" (лідер Ольга Кузнецова) та команда "Idea Hunters" (лідер Світлана Гребенюк) посіли, відповідно, друге та третє місця. Наступного року хлопці та дівчата мають намір стати найкращими.

     Вітаємо наших студентів з успіхами! Бажаємо нових перемог!

08.07.2013
adv
2677
остання редакція 08.07.2013
23