Мистецтво випікання хліба від випускниці кондитерської школи «Academy Belcolade»
Загальна інформація
12-13 травня 2016 року в Київському національному торговельно-економічному університеті з ініціативи громадської спілки «Український Кулінарний Союз» відбувся майстер-клас із кулінарного та кондитерського мистецтва «Хлібний кошик у Вашому ресторані» від бренд-шеф-пекаря, випускниці кондитерської школи «Academy Belcolade» (Бельгія), призера Міжнародної кулінарної виставки «ПИР-2006», члена професійного Союзу Пекарського Центру (СПЦ), власника багатьох авторських програм зі хлібопечення Козар Вікторії.
Кожному учаснику була надана можливість власноруч відчути «життєвій цикл» тістоутворення. Під чуйним керівництвом майстра з хлібопекарського мистецтва охочі крок за кроком змогли пройти 12 технологічних етапів утворення тіста - від підготування сировини до випікання готового хлібу, навчилися відчувати та контролювати критичні точки технології.
Іспанський хліб «чіабатта», солодовий гречаний хліб, вандейська гаш, французький багет, бріош, арабська піта - це тільки початок захоплюючої подорожі у світ ХЛІБА!
Учасники майстер-класу отримали сертифікат Українського Кулінарного Союзу!