Міжнародний семінар “Контроль якості та безпечності харчової продукції у відповідності з міжнародними стандартами”
Загальна інформація
26 травня 2016 року з метою розвитку співпраці між Київським національним торговельно-економічним університетом та компаніями з виробництва аналітичного лабораторного обладнання світового рівня, на базі КНТЕУ відбувся Міжнародний семінар “Контроль якості та безпечності харчової продукції у відповідності з міжнародними стандартами”.
Організатор семінару – ТОВ "АЛСІ-ХРОМ", офіційний представник в Україні світового лідера виробництва хроматографічного обладнання компанії Agilent Technologies (США).
На семінарі були присутні 85 слухачів із різних місць України та зарубіжжя. Від КНТЕУ в заході взяли участь: перший проректор з науково-педагогічної роботи, д.т.н., професор Притульська Н.В., завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, д.т.н., професор Белінська С.О. та викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю.
Модератором семінару від КНТЕУ виступила доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, к.х.н. Гончарова І.В.
На семінарі обговорювались питання технічного регулювання в Україні, порядку проведення акредитації вимірювальних лабораторій, валідації аналітичного обладнання, нових приладів компанії Agilent Technologies для контролю якості харчових продуктів.
За результатами проведення Міжнародного семінару учасники були нагороджені сертифікатами компаній "АЛСІ-ХРОМ" та Agilent Technologies.