logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Англомовний семінар «Start in Science with Food Chemistry»

Загальна інформація

18 жовтня 2016 року в КНТЕУ відбувся англомовний семінар, приурочений до 70-річчя КНТЕУ, Workshop «Start in Science with  Food Chemistry».

Модератор: старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Чикун Н.Ю.

Науковий консультант: доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, к.х.н. Пасальський Б.К.

Координатор:  від наукового клубу “Start in Science” Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Карпенко Оксана (ФТМ, 3 курс 7 група).

Відповідальна за проведення семінару від наукового клубу - Тяглик Наталія (ФТМ 3 курс 7 група).

Девіз:  Exertatio artem  parit. Вправа породжує майстерність. Exercise creates mastery.

Мета проведення семінару:

  • піднесення престижу науки;
  • залучення студентської молоді до наукових досліджень;
  • вдосконалення знань, умінь, навичок, особистісних якостей учасників;
  • розвиток універсальних форм розумової діяльності студентів у контексті вивчення фундаментальних наук (пошук інформації, аналіз, синтез, індукція, систематизація, порівняння, логічні висновки);
  • поєднання новітніх та традиційних дидактичних засобів навчання.

Ініціаторами проведення семінару виступили активісти наукового клубу “Start in Science” Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених.

Метою діяльності наукового клубу “Start in Science” Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених є поглиблене вивчення будови, властивостей та удосконалення методів дослідження компонентів харчових систем (сировини, напівфабрикатів та готових харчових продуктів), особлива увага приділяється удосконаленню експрес-методів. Експериментальні дослідження студенти виконують у сучасних лабораторіях кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю. Робота наукового клубу включає активне вивчення хімічної термінології англійською мовою, використання ряду англомовних навчальних посібників іноземних видань при підготовці до семінарів, наукових конференцій.

З вступним словом виступив доцент, к.х.н. Пасальський Богдан Кирилович.

Старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, модератор семінару Чикун Надія Юріївна акцентувала увагу присутніх на таких питаннях: англійська мова – мова міжнародного наукового контенту; науково-дослідна робота студентів – невід`ємна складова навчання у вищій школі; високий рівень знань фундаментальних наук, вміння та навички проведення експериментів у лабораторії необхідні для виконання досліджень та їх інтерпретації, навчання та наука відкривають шлях до успішного майбутнього.

Найбільш активні учасники організації та проведення Workshop «Start in Science with  Food Chemistry»:

1. Валентин Захарченко (ФТМ 2-6.2)

2. Анастасія Кириченко (ФТМ 4-4)

3. Наталія Стяглик (ФТМ 3-7)

4. Яна Перехрест (ФТМ 3-6)

5. Єлизавета Лебедєва (ФРГТБ 1-6)

6. Сергій Харчевніков (ФРГТБ 1-6)

7. Дар’я Карпенко (ФРГТБ 1-6)

8. Віра Галушко (ФРГТБ 1-6)

9. Оксана Карпенко (ФТМ 3-7)

10. Олександр Виговський (ФРГТБ 2-10)

11. Аліна Гончар (ФРГТБ 2-10)

12. Полівщук Юлія (ФТМ 1м-9)

18.10.2016
redactor
2402
остання редакція 17.01.2017
42265