Міжнародний кулінарний фестиваль AGROCookFest - 2016: перемога за нашими!
Загальна інформація
20-22 жовтня 2016 року в Харкові з нагоди 70-річчя Київського національного торговельно-економічного університету, в рамках діяльності УКС, відбувся міжнародний кулінарний фестиваль AGROCookFest-2016. У фестивалі брали участь команди з України, Ізраїлю, Албанії, Молдови та ін.
Кулінарну майстерність учасників оцінювало журі у складі висококваліфікованих незалежних експертів, які є відомими у світі професіоналами.
Практичні змагання індивідуальної та командної форм участі проводились за віковими категоріями “jounior” та “senior“.
Члени студентського кулінарного клубу, студенти ІІІ курсу 14 групи факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, під керівництвом кафедри технології і організації ресторанного господарства брали участь у фестивалі в номінаціях: "Чорний ящик" (команда у складі Гриценко О., Науменко В., Глушко В.) та "Страви з м’яса, птиці" (Гриценко О., Глушко В.).
За результатами змагань у номінації "Чорний ящик" команда посіла І місце й отримала золоту медаль, в індивідуальній формі участі студенти отримала срібні медалі.
Команда визнана кращою серед юніорів і нагороджена Кубком фестивалю. Фестиваль відвідав президент Українського кулінарного союзу, ректор КНТЕУ Мазаракі А.А., який привітав усіх учасників, а з особливою радістю - команду ФРГТБ.
Вітаємо наших переможців!