"Кадрові технології в готельно-ресторанному бізнесі" від професійного HR-менеджера п'ятизіркового готелю "OPERA"
Загальна інформація
22 листопада 2016 року в рамках проекту «Майстерня професійного зростання» відбулася лекція «Кадрові технології в готельно-ресторанному бізнесі» від Тетяни Бабійчук - експерта з управління персоналом, начальника відділу персоналу одного з провідних готелів Києва «OPERA».
Лектор ознайомив студентів з трендами формування сучасної філософії управління персоналом у сфері гостинності, поділився практичним досвідом застосування новітніх кадрових технологій у готельно-ресторанному бізнесі, продемонстрував студентам вектор поєднання теоретичних знань з методами реального їх застосування при працевлаштуванні, організації кадрової роботи на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу та визначенні пріоритетів в особистому кар’єрному розвитку.