Студенти ФРГТБ відвідали професійні конкурси кавістів та сомельє
Загальна інформація
27 листопада 2016 року викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства доценти Вітряк О.П., Ткаченко Л.В., завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Белінська С.О. разом зі студентами-технологами 3 курсу ФРГТБ відвідали I Всеукраїнський конкурс кавістів і XIV Всеукраїнський конкурс сомельє, який відбувся в конгрес-залі готелю "Прем'єр-Отель Русь" (м. Київ).
Програма конкурсів включала такі професійні питання: презентація вина покупцю, завдання-сюрприз (теорія і практика), тур "Сир і Вино", тур "Сліпа" дегустація" (6 зразків), тур "Сигара і напій".