Відкрита лекція консультанта з персоналу компанії «Salatnik»: "Професійні компетентності персоналу ресторанних мереж"
Загальна інформація
30 листопада 2016 року, з ініціативи кафедри готельно-ресторанного бізнесу, в КНТЕУ відбулася відкрита лекція консультанта з персоналу компанії «Salatnik» Полянської Наталії на тему "Професійні компетентності персоналу ресторанних мереж".
Лектор зосередив увагу слухачів на особливостях організації та управління ресторанними мережами в умовах нестабільності. Було представлено компетентності, принципи підбору персоналу та його підготовки. Заняття проходило в активному діалозі з аудиторією й отримало багато схвальних відгуків з боку слухачів.
Дякуємо Полянській Наталії і запрошуємо до активної співпраці!