logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Викладачі ФРГТБ відвідали І Міжнародний саміт шеф-кухарів

Загальна інформація

2 грудня 2016 року викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Васильєва О.О., Кочерга В.І., Ждан В.О., Расулова А.М., Забалдіна Ю.Б. та студенти-призери Міжнародних кулінарних фестивалів «BESTCookFEST-2016» та «AGROCookFEST-2016» Науменко В., Глушко В. відвідали І Міжнародний саміт шеф-кухарів Creative Chefs Summit Kyiv-2016.

Це новий формат і платформа професійної комунікації, де вперше зіркові шефи світового рівня готували на одній сцені з українськими гастро-експертами, адаптуючи свої рецептури до національних кулінарних традицій та використовуючи місцеві продукти.

У рамках саміту проводилися практичні кейси від метрів-рестораторів:

Михайла Зельмана – одного з найуспішніших рестораторів Великобританії, автора монопродуктового маніфесту;

Арама Мнацаканова – співвласника ресторанної групи «Пробка», ведучого шоу «Пекельна кухня» та реаліті-шоу «На ножах»;

Савелія Лібкіна – колумніста, власника ресторанної корпорації «Реста», м. Одеса.

А також інтерактивні майстер-класи інноваційних технологій приготування від всесвітньо відомих шеф-кухарів, відзначених зірками Мішлен:

Марка Де Пассоріо (Франція), який продемонстрував майстерність низькотемпературного приготування у вакуумі за технологію Souse-vide;

Жером Ріго (Франція) поділився особливостями приготування страв та обслуговування великих прийомів (до 5000 осіб) для перших осіб держави;

Антоніо Фреза (Італія) відкрив для учасників саміту технологію «імбирного снігу» на основі кріодісперного подрібнення продукту за технологією PacoJet.

Головна ідея цієї унікальної події - посилити позиції української кухні на гастрономічній карті світу, поєднуючи досвід світових фахівців, шеф-кухарів і провідних рестораторів.

02.12.2016
redactor
2552
остання редакція 02.03.2017
redactor