logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти англомовної програми “Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу” склали свій головний іспит

Загальна інформація

16-17 січня 2016 року відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт студентів кафедри готельно-ресторанного бізнесу, які навчалися за магістерською англомовною програмою Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу”.

Традиційно студенти продемонстрували високий рівень набутих фахових компетентностей та володіння англійською мовою. Голова та члени екзаменаційної комісії зазначили про високу наукову цінність, практичну значимість досліджень студентів та  особливо відмітили випускні кваліфікаційні роботи студентів:

– Добровольської Дар’ї Сергіївни на тему “Управління доходами готелю «Alfavito Kiev Hotel», м. Київ”, науковий керівник Шеєнкова Катерина Андріївна, к.е.н., доцент;

–  Косолапової Тетяни Віталіївни на тему “Інформаційні технології в операційній діяльності готелю «Continental», м. Одеса”, науковий керівник Кулик Марія Володимирівна, к.е.н., доцент;

– Потапової Анастасії Олександрівни на тему “Формування професійних компетентностей персоналу готелю «Alfavito Kiev Hotel», м. Київ”, науковий керівник Бойко Маргарита Григорівна, д.е.н., професор;

–  Рибаченко Софії Вікторівни на тему “Стратегія управління персоналом готелю «Прем’єр Палац», м. Київ”, науковий керівник Бойко Маргарита Григорівна, д.е.н., професор;

– Шокун Оксани Іванівна на тему “Стратегія диференціації послуг ресторану «Думка», м. Київ”, науковий керівник Бойко Маргарита Григорівна, д.е.н., професор;

–  Якимів Ольга Василівна на тему “Управління лояльністю споживачів готелю «Mirotel Resort & Spa», м. Трускавець”, науковий керівник Бойко Маргарита Григорівна, д.е.н., професор;

–  Янкович Наталія Сергіївна на тему “Сервісні інновації в діяльності готелю «11 Міррорс Готель», м. Київ”, науковий керівник Кулик Марія Володимирівна, к.е.н., доцент.

Викладачі кафедри щиро бажають ВИПУСКНИКАМ успіхів у професійній діяльності, натхнення та кар’єрних досягнень!

17.01.2017
redactor
1934
остання редакція 23.01.2017
42265