Визначено переможців Конкурсу випускних кваліфікаційних проектів серед студентів ФРГТБ
Загальна інформація
18 січня на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбувся конкурс випускних кваліфікаційних проектів (робіт) студентів денної та заочної форм навчання за спеціальностями:
- «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»
- «Менеджмент туристичного бізнесу»
- «Готельна і ресторанна справа»
- «Технології в ресторанному господарстві»
- «Курортна справа»
- «Туризмознавство»
Ми пишаємося тим, що третій рік поспіль на високому науковому рівні захищають свої випускові кваліфікаційні роботи випускники англомовних магістерських програм «Менеджмент туристичного бізнесу», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»; «Туризмознавство».
За результатами конкурсу випускних кваліфікаційних проектів (робіт) визначено переможців:
Спеціальність 8.03060101 «Менеджмент
організацій і адміністрування»
Спеціалізація «Менеджмент
готельно-ресторанного бізнесу»
англомовна магістерська
програма
Тема випускного кваліфікаційного проекту |
ПІБ студента |
Науковий керівник |
|
1 |
Управління лояльністю споживачів готелю «Mirotel Resort & Spa». м. Трускавець |
Якимів Ольга Василівна, 3а гр |
Бойко М.Г., |
2 |
Інформаційні технології в операційній діяльності готелю «Continental», м. Київ |
Косолапова Тетяна Віталіївна, 3а гр. |
Кулик М.В., |
3 |
Стратегія диференціації послуг ресторану «Думка», м. Київ |
Шокун Оксана Іванівна, 3а гр. |
Бойко М.Г., |
Спеціальність 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»
Спеціалізація «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»
Тема випускного кваліфікаційного проекту |
ПІБ студента |
Науковий керівник |
|
1 |
Стратегія розвитку кафе «Бруклін», смт. Стара Вижівка, Волинська обл. |
Маркевич Людмила Олегівна, 4гр. |
Мельниченко С.В. д.е.н., професор |
2 |
Менеджмент якості послуг у кав’ярні «Монтекристо-Нікополь», м. Нікополь, Дніпропетровська обл. |
Стезя Юлія Валеріївна, 4гр. |
Босовська М.В., |
3 |
Управління продуктовим портфелем послуг готельного комплексу «Услад», с. Ломачинці, Сокирянський р-н, Чернівецька обл. |
Загородна Олена Володимирівна, 4гр. |
Полтавська О.В., к.е.н., доцент |
Спеціальність 8.14010301
«Туризмознавство»
англомовна магістерська
програма
Тема магістерської роботи |
ПІБ студента |
Науковий керівник |
|
1 |
Кластерна модель розвитку туризму в Україні |
Банк Яна Василівна, ФРГТБ, 2к., 8 гр. |
Забалдіна Ю.Б., к.е.н., доцент |
2 |
Стратегія просування туристичного продукту дестинації в соціальних медіа |
Донченко Олександра Павлівна ФРГТБ, 2к., 8 гр. |
Забалдіна Ю.Б., к.е.н., доцент |
3 |
Стратегія управління туристичною дисцинаціїєю в Одеській області |
Власенко Катерина
Олександрівна, |
Дупляк Т.П., |
Спеціальність 8.14010301 «Туризмознавство»
Тема магістерської роботи |
ПІБ студента |
Науковий керівник |
|
1 |
Бренд-менеджмент туристичної дисцинації Полтавської області |
Павлова Аліна Сергіївна ФРГТБ, 8 гр. |
Забалдіна Ю.Б., к.е.н., доцент |
2 |
Продуктова стратегія туристичного підприємства «Музенідіс Трепел Україна» на ринку ділового туризму України |
Огородникова Катерина
Сергіївна, |
Жученко В.Г., |
3 |
Інноваційна стратегія розвитку туристичного потенціалу локальної дестинації в Чернігівській області |
Атаманчук Віктор Володимирович, ФРГТБ, 2к.9гр. |
Михайличенко Г.І, д.е.н., професор |
Спеціальність 8.03060101 «Менеджмент
туристичного бізнесу»
англомовна магістерська
програма
Тема магістерської роботи |
ПІБ студента |
Науковий керівник |
|
1 |
Стратегія інноваційного розвитку готелю |
Попова Юлія Ігорівна, 2к., 1 гр |
Калачова І.В., |
2 |
Управління поведінкою споживачів туристичної компанії |
Перевозник Альона Ігорівна, 2к., 1 гр |
Дупляк Т.П., |
3 |
Маркетинг – мікс туристичного оператора |
Жирнова Ірина Віталіївна 2.к.1гр |
Дупляк Т.П., |
Спеціальність 8.03060101 «Менеджмент туристичного бізнесу»
Тема магістерської роботи |
ПІБ студента |
Науковий керівник |
|
1 |
Стратегія розвитку мережі туристичних агенцій «Сеть магазинов горящих путевок», м. Київ |
Крикун Мар’яна Олександрівна, 1гр |
Михайличенко Г.І, д.е.н., професор |
2 |
Стратегія розвитку туристичного підприємства «Караліна Груп», м. Київ |
Волинська Марія Ігорівна, 1 гр |
Білик В.В., к.е.н. доцент |
3 |
Продуктова стратегія туристичного підприємства «Поїхали з нами» в сегменті сільського туризму |
Калюжна Анна Сергіївна, 1гр. |
Ткаченко Т.І., |
Спеціальність 8.14010102 «Курортна справа»
Тема випускного кваліфікаційного проекту |
ПІБ студента |
Науковий керівник |
|
1 |
Санаторій на 160 місць з послугами пілоїдотерапії в м. Шацьк, Волинська обл. |
Васильківський Олексій Костянтинович, 7гр. |
Ткаченко т.І. д.е.н., професор |
2 |
Курортний готель **** на 60 місць з посугами бальнеотерапії в смт. Східниця, Львівська обл. |
Оса Карина Андріївна, 7гр. |
Жученко В.Г., к.е.н., доцент |
3 |
Санаторій на 100 місць з послугами бальнео- та грязелікування в с. Черче, Івано-Франківська обл. |
Полоз Людмила Павлівна, 7гр. |
Хлопяк С.В., к.е.н., доцент |
Спеціальність 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»
Тема випускного кваліфікаційного проекту |
ПІБ студента |
Науковий керівник |
|
1 |
Проектування готелю 3* на 400 місць у Голосіївському районі м. Києва |
Сидоренко Марина Сергіївна, 2к, 6гр. |
Сененко І.А., к.е.н., доцент |
2 |
Проектування курортного готелю 4* на 300 місць у туристичній дисцинації «Шаяни», Закарпатська обл. |
Ісаєва Олександра Андріївна, 2к, 6гр. |
Расулова А.М., |
3 |
Проектування конгрес-готелю 4* на 300 місць у Печерському районі м. Київа |
Раковський Дмитро Станіславович, 2к, 6гр. |
Шеєнкова К.А., к.е.н., доцент |
Спеціальність 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві»
Тема випускного кваліфікаційного проекту |
ПІБ студента |
Науковий керівник |
|
1 |
Ресторан української кухні «Тарасова світлиця» на 80 місць у м. Канів Черкаської області |
Власенко Оксана Григорівна, 2к, 5гр |
Гніцевич В.А., |
2 |
Їдальня «Гарбузова хата» на 100 місць формату free-flow у Деснянському районі м. Києва |
Крива Ольга Миколаївна, 2к, 5гр |
Юдіна Т.І., |
3 |
Таверна «Паллада» на 100 місць у м. Херсон |
Куликова Олександра Євгенівна, 2к, 5гр |
Кравченко М.Ф., д.т.н., професор |
Вітаємо магістрів з успішним завершенням навчання.
Бажаємо успіхів у подальшому фаховому становленні!