logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародний досвід з кондитерської майстерності «Caramel. The art of the pulled sugar»

Загальна інформація

З ініціативи Київського національного торговельно-економічного університету та громадської спілки "Український кулінарний союз"  у період з  2 по 5 березня 2017 року в КНТЕУ відбувався майстер-клас з кондитерської майстерності від чемпіонки Олімпійських ігор з кондитерського мистецтва, судді Всесвітньої асоціації шеф-кухарів (WACS) Ісландії – Марії Шрамко.

У майстер-класі взяли участь й отримали міжнародні сертифікати від International Culinary Art Center «Caramel. The art of the pulled sugar»  викладачі та студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: к.т.н., доцент Васильєва  О.О., студенти: Бойченко Д., Совяк В., Терлик Т., Сокур Д.

Практичну підготовку з курсу проходили представники з Данії, Естонії, України (Київ, Одеса, Львів, Харків).

Під час курсу слухачі вивчили різновиди карамелі, технологію та принцип роботи з кожним видом (атласна, пластична, лита, об’ємна), лиття деталей для композицій, видування карамелі, об’ємних деталей для композицій, техніку приготування пастелажу, особливості пастелажу в композиціях з карамелі, малювання аерографом, принципи створення складних композицій, екібан та сувенірної продукції.

Бажаємо студентам та всім учасникам майстер-класу натхнення і творчих успіхів!

05.03.2017
42265
1471
остання редакція 04.07.2017
redactor