logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародна студентська науково-практична конференція. Секція "Food chemistry experiments"

Загальна інформація

14 березня 2017 року в рамках IX Консумерського фестивалю відбулась Міжнародна студентська науково-практична конференція. Секція "Food chemistry experiments" (Експерименти в харчовій хімії). 

З вступним словом англійською мовою виступила старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Чикун Надія Юріївна, яка привітала студентів, відзначила роль консумеризму, актуальність оцінки безпечності та якості харчових продуктів.

Студентами були представлені результати досліджень на високому науковому рівні. Доповіді презентовані англійською мовою на основі виконаних експериментів у лабораторіях кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю. Кожна доповідь була змістовною, корисною та унікально інформативною.

Отже, переможці:

  • І місцеДолід Олександр, ФТМ, 1 курс, 16 група. Express – methods determining the nature of dyes in beverages. Експрес – методи визначення природних барвників у напоях.
  • ІІ місце –  Рижко Тетяна, ФТМ, 1 курс, 11 група. The methods assessing the guality of tomato juice. Методи оцінки якості томатного соку.
  • ІІІ місцеШвестко Назарій, ФТМ, 1 курс, 11 група. The methods of assessing the guality of wine. Методи оцінки якості вина.

Слід відмітити також доповіді студентів:

  1. Пахомова С.Д. , ФТМ, 1 курс, 14 група. Research the guality of oil. Дослідження якості олії.
  2. Миронець О.П., ФТМ, 1 курс, 11 група. Research of the water guality. Оцінка якості води.
  3. Кравченко О.О., ФТМ, 1 курс, 11 група. Research guality of milk. Дослідження якості молока.
  4. Рудь Н.О., ФТМ, 1 курс, 16 група. The methods assessing guality of honey. Методи оцінки якості меду.
  5. Сакішева А.Х., ФТМ, 1курс, 14 група. Research the guality of kefir. Дослідження якості кефіру.
  6. Петрова Д.С., ФТМ, 1 курс, 15 група. Research guality milk 3,2% fat content. Дослідження якості молока 3,2 % жирності.
  7. Мунтян В.В., ФТМ, 1 курс, 14 група. Physical and chemical methods investigation of olive oil. Фізичні і хімічні методи дослідження оливкової олії.
  8. Кулібаба К.Л., ФТМ, 1 курс 14 група. Express – methods investigation of sunflower oil. Експрес - методи дослідження соняшникової олії.

Із заключним словом виступив доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, к.х.н Пасальський Богдан Кирилович, який відзначив здобутки студентів та побажав успіхів студентській молоді в науково-дослідній роботі.

Поглибленому вивченню хімічних дисциплін та наукової хімічної термінології сприяє участь студентів у роботі наукового клубу «Start in Science» Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених.

14.03.2017
42265
2574
остання редакція 04.07.2017
redactor