Формування фахових компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Загальна інформація
17 березня 2017 року факультетом ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ проведено міжвузівський семінар на тему «Випускний кваліфікаційний проект у формуванні фахових компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
У роботі міжвузівського семінару взяли участь представники професорсько-викладацького складу кафедр готельного-ресторанного бізнесу, інженерно-технічних дисциплін, технології і організації ресторанного господарства, туризму та готельно-ресторанної справи ВТЕІ КНТЕУ.
Під час презентації другого видання навчального посібника «HoReCa Том 1. Готелі» учасниками семінару обговорено структуру випускного кваліфікаційного проекту, змістовне наповнення розділів, які дозволять майбутньому фахівцю сфери обслуговування ініціювати бізнес-ідеї, розробляти концепцію, обґрунтовувати технологічні та сервісні процеси діяльності суб’єкта готельного бізнесу.
Фахові компетентності випускників кафедри готельного-ресторанного бізнесу є запорукою успішності та конкурентноздатності у професійному середовищі.