logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Французькі гості в університеті

Загальна інформація

20 березня 2017 року Київський національний торговельно-економічний університет з офіційним візитом відвідала французька делегація у складі представників Посольства Французької Республіки в Україні:

  • Сільвена Ріголле, Аташе з питань університетського і наукового співробітництва;
  • Оксани Ландо, співробітника Посольства;
  • Марка Жінеста, шеф-кухаря та власника відомого тулузького ресторану
  • Іва Кісака, директора професійного Ліцею з готельно-ресторанної справи та туризму м. Тулузи.

Представники французької делегації мали змістовну бесіду з ректором університету А.А. Мазаракі за участю проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків В.М. Сая. Також було проведено переговори І. Кісака та С. Ріголле з керівниками деканату ФРГТБ, з О.В. Олійником, директором Торговельно-економічного коледжу КНТЕУ (м. Київ), на яких обговорювалися можливі напрями майбутньої співпраці між обома навчальними закладами та зазначеним французьким ліцеєм.


У рамках візиту відбувся майстер-клас французької кухні від М. Жінеста.

Відомий шеф-кухар продемонстрував свою майстерність у приготуванні основної страви та десерту. Цей майстер-клас викликав жвавий інтерес як у студентів, так і у професіоналів – спеціалістів з технології приготування вишуканих страв.


Також за участю викладачів та аспірантів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбувся круглий стіл на тему «Європейський досвід формування професійних компетентностей фахівців сфери гостинності».

Доповідачем виступив І. Кісак, а під час дискусії учасники цього заходу ділилися своїми спостереженнями, думками та поставили низку запитань, які стосувались різних аспектів сучасних технологій готельно-туристичної та ресторанної діяльності.

Заходи проводилися за організаційною підтримкою Посольства Французької Республіки в Україні.

20.03.2017
redactor
3692
остання редакція 04.07.2017
redactor