logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Український союз промисловців і підприємців

Загальна інформація

Упродовж останнього десятиріччя Україна наполегливо бажає наблизитися до європейських стандартів.

Стратегією подальшої діяльності у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції є активний перехід на сучасні європейські методи роботи, сприяння розвитку міжвідомчої взаємодії на горизонтальному рівні, розширення повноважень середньої та нижньої управлінських ланок у сфері обміну інформацією, заохочення ініціативності, глибокої продуманості пропозицій і бачення кінцевих результатів їхньої реалізації, вивчення та трансляція корисного досвіду інших європейських країн у сфері державного управління інтеграційними процесами. Успіх на шляху просування України цим курсом та надання відносинам Україна — Європейський Союз якісно нового статусу залежатиме від: здійснення послідовного та виваженого реформування економічної і соціальної сфер; ефективності процесу наближення законодавства України до законодавства ЄС; реалізації положень Угоди про партнерство та співробітництво між Україною і ЄС та його членами. Не менш важливими є сприяння розвитку торгівлі та інвестицій, забезпечення підґрунтя для взаємовигідного економічного, соціального, фінансового, громадського, науково-технологічного та культурного співробітництва, а також підтримки зусиль України щодо зміцнення демократії, розвитку її економіки і завершення переходу до ринкової економіки.

Ці та інші проблемні питання української євроінтеграції було активно обговорено під час зустрічі першокурсників КНТЕУ з віце-президентом УСПП Василем Петровичем Коротецьким.

 

Відгуки першокурсників

 

Позняк Тетяна

«Ми відвідали Український союз промисловців і підприємців, де відбулася дискусія з приводу підписання угоди між Україною і Євросоюзом. Скільки існує людей – стільки й думок. Частина вважає, що це негативно вплине на національний ринок. Інша ж частина запевняє, що єдиним шляхом для розвитку економіки та торгівлі є Євросоюз.

Український сою́з промисло́вців і підприє́мців (УСПП) — всеукраїнська громадська неприбуткова організація, створена з метою захисту економічних та соціальних прав промисловців та підприємців України.

Я є прихильником входження України до Євросоюзу. Першим кроком до цього являється організація асоціації. Хоча проблеми з сусідніми державами мене дійсно хвилюють. Росія – одна з найбільших ядерних держав та експортерів природного газу. Майже всі наші підприємства працюють завдяки імпорту сировини. Та я впевнена, що разом ми знайдемо шлях для подолання усіх негараздів.» …

07.09.2013
shestack
3647
остання редакція 07.09.2013
23