logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Практичне заняття з дисципліни «Барна справа»

Загальна інформація

27 березня 2017 року в закладі ресторанного господарства «Ресторан-мюзик бар Serebro» проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Барна справа» зі студентами факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 4 курсу 6 групи денної форми навчання.

Під час практичного заняття на тему «Методи приготування змішаних напоїв» студенти ознайомилися з процесами підготовки бару до роботи, технікою роботи бармена: способами та методами приготування коктейлів, черговістю закладання інгредієнтів, послідовністю операцій приготування змішаних напоїв, способами гарнірування та сервірування коктейлів. У результаті заняття студенти закріпили теоретичний матеріал з дисципліни та отримали практичні навички приготування змішаних напоїв.

Заняття проводила доцент кафедри технології та організації ресторанного господарства, к.т.н. Вітряк О.П.

26.03.2017
redactor
2468
остання редакція 04.07.2017
redactor