logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Компанія «Фуршет»

Загальна інформація

 Відгуки першокурсників

 

Мельник Софія

«КНТЕУ – чудовий університет, в якому працюють справжні професіонали. Це відчувається вже з перших днів навчання. Я переповнена емоціями та враженнями від організованих екскурсій на торговельні підприємства.

Не зважаючи на те, що торговельна мережа «Фуршет» знаходиться на етапі розвитку, вже сьогодні вона надає повний асортимент товару, який необхідний людям. Вдала цінова політика підприємства грає важливу роль у тому, що досліджуване підприємство є конкурентноспроможним на ринку.

На екскурсії ми дізналися, що для приваблення та збереження клієнтів у супермаркеті постійно проводять акції. Введено в дію дисконтні картки. «Фуршет» оснащено системами сучасного кондиціювання, товар розміщений на території за певними групами, що економить час на здійснення покупок, у приміщенні працюють камери відеоспостереження та охорона.

Директор та працівники супермаркету чітко і ґрунтовно дали відповіді на всі наші запитання, ознайомили нас з особливостями товарообігу та внутрішньою політикою підприємства. Я щиро радію, що все побачила на власні очі та мала можливість поспілкуватись зі справжніми професіоналами своєї справи. Атмосфера у «Фуршеті» набагато приємніша, ніж в інших магазинах, у приміщенні грає музика, коректне ставлення продавців – все це перетворює процес покупок на задоволення.

Окремі слова вдячності хочу від імені всієї групи висловити Чернишенку Олександру Володимировичу, який спілкувався з нами, наче з колегами. Це енергійна та комунікабельна людина, яка своєю наполегливістю досягла успіху.

Я відчуваю себе щасливою, що навчаюсь саме на факультеті товарознавства і торговельного підприємництва, а завдяки екскурсіям я з перших днів зрозуміла вагомість своєї професії, побачила перспективи розвитку моєї майбутньої кар’єри.

Дякую організаторам екскурсії. Це було незабутньо!» …

  

Чайка Павло

«Після зустрічі з представниками та директором магазину «Фуршет» я зрозумів, що супермаркет - це дуже злагоджена система, де кожна секунда має велике значення як для покупця, так і для магазину. Я радий, що мав можливість ознайомитись з деякими секретами магазину. Наприклад: товар, у якого строк придатності виходить, ставлять завжди на передній план, а свіжий – позаду; акції замовляють самі фірми, які виготовляють цей товар, щоб підняти його товарообіг.

Найбільше вразило те, що харчові продукти в магазині продаються майже без націнки, а овочі та фрукти взагалі приносять збитки! Але покупець, зайшовши до магазину, візьме не тільки овочі, фрукти та хліб, а ще й інші товари, чим компенсує збитки.

Працівники магазину розвіяли також і міфи про харчові продукти в супермаркетах. Я дізнався, що охолоджені м’ясні вироби у спеціях – це також свіжий і якісний товар. М’ясо проходить серйозну попередню обробку в м’ясному цеху. А за термінами реалізації дуже серйозно слідкують і персонал магазину, і самі покупці.

Магазини відкрились для мене в іншому світлі. Завдяки цій поїздці, я вирішив для себе, чим я хочу займатися в подальшому житті.

Величезне дякую Київському національному торгово-економічному університету та мережі супермаркетів «Фуршет» за можливість побувати на такому серйозному торговельному об’єкті в якості гостя. Сподіваюсь, що цей візит був не останнім!» …

 

Юлія Троханенко

«Чотири дні екскурсій пройшли дуже захоплююче. Сьогодні ми відвідали один із найбільших супермаркетів торговельної мережі ''Фуршет" біля станції метро «Видубичі». Перший супермаркет відкрився в 2001 році на Ярославській, 1, а зараз мережа нараховує аж 124 магазини.

Раніше я думала, що купувати продукти в супермаркеті небезпечно, бо товар залежується на полицях, закінчується термін придатності. Та сьогодні я переконалася в тому, що помилялася. Як майбутній товарознавець, експерт якості товарів, я можу з впевненістю сказати - всі товари в мережі супермаркетів "Фуршет" є абсолютно свіжими.

А ще мене приємно здивував персонал: усміхнені, привітні, вони майстри своєї справи, вміють спілкуватися з клієнтами. Нам відповіли на всі запитання, провели екскурсію в м'ясний цех, де показали, як фасують свіже м'ясо. З незабутніми враженнями я повернулася до гуртожитку, відчуваючи, що після закінчення КНТЕУ хочу почати свою кар'єру саме у "Фуршеті".» …

  

Науменко Євгеній

«Під час екскурсії ми дізналися, що мережа магазинів “Фуршет” - перша національна мережа супермаркетів, яка впровадила міжнародні стандарти якості обслуговування. Входить до числа найбільших підприємств роздрібної торгівлі України.

Ми поспілкувалися з працівником, який розповів, що навчається в медичному університеті на другому курсі й у вільний час працює у супермаркеті. Мені дуже приємно, що компанія підтримує студентів і піклується про споживача. Цікавим для мене стало те, що покупець, який побачить на полицях товар, у якого скінчився термін придатності, має можливість придбати його за 0,09 грн. або попросити обміняти його на новий.» …

  

Пурик Андрій

«"Фуршет" - лідер на вітчизняному ринку ритейлу, це мережа з величезним інноваційним і організаційним потенціалом.

Що мені подобається у Фуршеті? Це доставка продуктів он-лайн без посередників, що дуже зручно. Продукти приїжджають завжди якісні, лише зрідка бувають винятки, але всі ми живі люди і часом важко за всім встежити. Вважаю, що покупцеві, який знайшов неякісний товар потрібно просто ввічливо вказати на цей недолік і спокійно попросити замінити. І все буде добре.

Дякую за екскурсію!» …

  

Позняк Тетяна

«Ми відвідали супермаркет мережі Фуршет, який знаходиться на вулиці Інженерній, 1. Директор магазину Чернишенко Олександр Володимирович провів нам екскурсію по усіх куточках та розповів про принципи роботи магазину. Мене вразило, що послуги мережі спрямовані на задоволення потреб усіх категорій споживачів – від власників великого бізнесу і підприємців до студентів і пенсіонерів. Споживач може купити як товари першої необхідності, харчові продукти, товари гігієни, так і товари для дому. Магазин зручний для здійснення покупок. Кваліфіковане обслуговування допоможе та порадить вам в виборі товару, який вам мало знайомий.

Хочеться подякувати працівникам магазину, які з розумінням поставилися до наших питань та показали всі виробничі процеси.» …

 

Іванов Владислав

«Із зустрічі з представниками магазину «Фуршет» я дізнався про те, що товар у якого термін придатності більший ставлять на полицю далі, що денна виручка становить півмільйона гривень, що в одного касира може бути на касі до п’ятдесяти тисяч гривень. Також я побував на складі, в м’ясному відділі, де працюють дійсно висококваліфіковані працівники, яких не можна швидко замінити. Я не знав раніше, що касирів так цінять у магазині.

У цілому, я зрозумів, що в магазинах «Фуршет» якісна продукція і дуже хороший персонал. Нам запропонували роботу в магазині і я обов’язково скористаюсь цією можливістю. Дякую Київському національному торговельно-економічному університету та керівництву мережі супермаркетів «Фуршет» за можливість побувати в одному з магазинів у якості гостя. 

07.09.2013
shestack
5616
остання редакція 07.09.2013
23