logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Результати Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва FoodLendBukovina-2017

Загальна інформація

29 - 31 квітня 2017 року у Чернівцях відбувся  Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва „FoodLendBukovina-2017”.

Захід організовано Буковинською гільдією кулінарів Українського кулінарного союзу спільно із Київським національним торговельно-економічним університетом для фахівців ресторанного господарства, які прагнуть розвивати професійні компетентності, збагачувати практичний досвід з кулінарного мистецтва. 

У індивідуальних і командних змаганнях фестивалю брала участь команда студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу у складі Науменко Вікторії, Гриценко Олександра, Венглінського Олександра, Глушко Віталія, Сокура Дмитра, Савяка Володимира.

За  рішенням професійного і вельмиповажного журі фестивалю найкращим  у номінації „Страви із свинини”(золота медаль) визнаний Венглінський О.,а у номінації „Кращий  шеф-кухар” золоту медль заслужено виборов Гриценко О.

Загалом за участь у фестивалі наша команда отримала 9 нагород: золото – 2, срібло – 2, бронза – 5.

Вітаємо команду нашого університету із нагородами! Молодці! Бажаємо майбутніх звершень і досягнення професійих висот!

31.03.2017
42265
1876
остання редакція 04.07.2017
redactor