Результати Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва FoodLendBukovina-2017
Загальна інформація
29 - 31 квітня 2017 року у Чернівцях відбувся Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва „FoodLendBukovina-2017”.
Захід організовано Буковинською гільдією кулінарів Українського кулінарного союзу спільно із Київським національним торговельно-економічним університетом для фахівців ресторанного господарства, які прагнуть розвивати професійні компетентності, збагачувати практичний досвід з кулінарного мистецтва.
У індивідуальних і командних змаганнях фестивалю брала участь команда студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу у складі Науменко Вікторії, Гриценко Олександра, Венглінського Олександра, Глушко Віталія, Сокура Дмитра, Савяка Володимира.
За рішенням професійного і вельмиповажного журі фестивалю найкращим у номінації „Страви із свинини”(золота медаль) визнаний Венглінський О.,а у номінації „Кращий шеф-кухар” золоту медль заслужено виборов Гриценко О.
Загалом за участь у фестивалі наша команда отримала 9 нагород: золото – 2, срібло – 2, бронза – 5.
Вітаємо команду нашого університету із нагородами! Молодці! Бажаємо майбутніх звершень і досягнення професійих висот!