Переможні результати на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт
Загальна інформація
Наукова робота студентки 1 курсу 6м групи ФТМ Міщенко Ольги Олександрівни на тему «Товарознавча експертиза спредів», виконана під керівництвом доцента кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Вежлівцевої Світлани Петрівни, взяла участь у підсумковій науково-практичній конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за напрямом «Експертиза харчових продуктів», що відбувся 6 квітня 2017 року на базі Національного університету харчових технологій.
За результатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт Ольга Міщенко увійшла до числа переможців і була нагороджена дипломом ІІ ступеня.