logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас з технології Souse-vide від шеф-кухаря WHISKY CORNER

Загальна інформація

13 квітня 2017 року студентка та викладач факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Божена Горпинич («магістр» І курсу) та Васильєва О.О., к.т.н., доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства, відвідали майстер-клас із технології Souse-vide від шеф-кухаря Шотландського дому-ресторану WHISKY CORNER Олексія Повторейка, який продемонстрував майстерність низькотемпературного приготування у вакуумі за технологію Souse-vide.Технічну підтримку майстер-класу здійснювала компанія «Технофуд».

Шеф-кухар відкрив для учасників технологію приготування страв авторської кухні:

  • карпаччо Souse-vide з рожевого буряку, фіолетовою морквою та дегратованим жовтком;
  • судак Souse-vide на подушці еспума з сельдерею;
  • груша «Олена» Souse-vide з шоколадним ганашем та кремом «Шанти».

Кріодісперсне подрібнення, пакоджетинг, дегідратація та багато інших інноваційних ресторанних технологій продемонстрував відомий шеф-кухар Олексій Повторейко. Учасники майстер-класу отримали цінний професійний досвід та неповторне враження.

Бажаємо студентам та всім учасникам майстер-класу натхнення і творчих успіхів!

13.04.2017
redactor
2381
остання редакція 04.07.2017
redactor