У ТЕК КНТЕУ провели кулінарний майстер-клас до Дня обслуговування і маркетингу
Загальна інформація
20 квітня 2017 року в Торговельно-економічному коледжі КНТЕУ святкували День обслуговування і маркетингу. У рамках свята проводився майстер-клас для студентів і співробітників коледжу.
Майстер-клас проводила Науменко Вікторія, випускниця коледжу, студентка 3 курсу 14 групи факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу КНТЕУ, призер міжнародних конкурсів і фестивалів із кулінарного мистецтва у м. Чернівці, Харків, Київ (Україна), Салоніки (Греція), яка презентувала сучасні технології і дизайн оформлення та подавання страв із м’яса свинини (груша, фарширована м’ясом свинини з овочами на подушці з капусти брокколі із фруктово-винним соусом).
Захід пройшов в атмосфері зацікавленості. Присутні із захопленням брали участь у дегустації і побажали Вікторії високих досягнень в обраній професії.