На радість гурманам: у КНТЕУ відбувся майстер-клас сироваріння
Загальна інформація
Раді вам повідомити, що за ініціативою Київського національного торговельно-економічного університету та громадської спілки "Український кулінарний союз" 22 квітня 2017 року в університеті пройшов майстер-клас "Сироваріння" від майстра-сировара Ірини Новікової.
Під час курсу майстер-сировар відкрила секрети приготування найніжнішого сиру моцарелла, елітного грецького сиру фетта, імеретинського сулугуні, гострого сиру чечел, вишуканої бринзи та смаженого сиру халуми, а також розповіла про різні особливості сквашування, про підготовку молока, формування сирного зерна.
Приємною новиною та професійним здобутком є участь у майстер-класі викладачів ФРГТБ. За результатами мастер класу сертифікати отримали: викладачі Ведмідь Н.І та Васильєва О.О., а також студенти: Бойченко Д., Мантуляк А., Харченко В.
Бажаємо всім натхнення, творчих успіхів та смакоти!