logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Факультет фінансів та банківської справи

Загальна інформація

 

     Студенти-першокурсники факультету фінансів та банківської справи спеціальностей "Державні фінанси" та "Державна казначейська справа" вперше "приміряли" на себе майбутню професію. У приміщенні Державної казначейської служби України, доповідь про історію виникнення, організаційну структуру та основні завдання Державної казначейської служби України представила директор департаменту консолідованої звітності Гізатуліна Л.В.

 

   

     Першокурсники спеціальності "Державні фінанси" відвідали Міністерство фінансів України. У музеї  студенти  були  ознайомлені  з  історією  розвитку Міністерства з другої половини ХІХ століття до сьогодні.  

     З доповідями  щодо структури, основних функцій Міністерства, підготовки проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік", середньострокового бюджетного планування, розвитку програмно-цільового методу планування видатків бюджету  перед  студентами  виступили  заступник  директора департаменту державного бюджету Футоранська Юлія Миколаївна, заступник директора департаменту роботи з персоналом Сивоконь Дмитро Володимирович, заступник начальника Управління планування державного бюджету Михайленко Олена Іванівна.                   

   

 

       Зі студентами спеціальності "Страховий менеджмент" у Пенсійному фонді України провели зустріч директор департаменту надходження доходів Литвиненко В.В., директор департаменту персоналу та бухгалтерського обліку Зленко Ж.В., директор департаменту пенсійного забезпечення Машкін В.Г. Під час зустрічі студентам розповіли про стан та перспективи системи пенсійного страхування в Україні і місце в ній Пенсійного фонду.

 

     Майбутні "психологи” провели заняття на навчальній базі в науково-дослідних лабораторіях Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України та в музеї "Історії медицини", де були висвітлені питання еволюційних етапів розвитку людини й  професійного майбутнього психолога.

  

     Студенти мали змогу ознайомитись з основними особливостями кожного професійного спрямування, а після екскурсій виразили своє бажання і надалі розвиватись в обраному професійному напрямку.

 

     Початок навчального року для студентів спеціальності "Банківська справа" традиційно розпочався цікавими та змістовними зустрічами. Так, у межах навчальної практики "Університетська освіта" перед студентами першокурсниками виступили провідні фахівці вітчизняної фінансової та банківської системи.

 

Сокольська О.В. – начальник управління продажів та мережі продажів  АТ "ОТП Банк"  

 

 

Солодкий В.В. – заступник директора департаменту ризик-менеджменту ПАТ "Укргазбанк"

 Грищенко І.Д. – фахівець з 20-річним досвідом на фондовому ринку, засновник ТОВ "Майстер Брок"

 Дем’янов Є.Л. – директор департаменту продуктів для приватних клієнтів АТ "Райффайзен Банк Аваль"

 

  

     Крім того, майбутні "банкіри" відвідали "ТАСкомбанк", де зустрілися з заступником  голови Правління – керівником Центрального регіону "ТАСкомбанк" Поляком О.Я. та іншими провідними фахівцями, ознайомилися з сучасним станом банку і його перспективами.

 

     Також, було проведено виїзне практичне заняття у відділенні №21 Першого Київського регіонального управління ПАТ "УкрСиббанк". Зустріч відбулась з начальником відділення Ханько Л.С. та спеціалістом з підбору персоналу Шаповаленко О.С. Представники банку ознайомили першокурсників з історією  ПАТ "Укрсиббанк", місцем BNPParibasgroup, до якої входить банк, на світовому ринку,  діяльністю окремої банківської установи, можливістю кар’єрного росту. Заняття супроводжувалися змістовною презентацією, яка викликала жвавий інтерес у студентів. 

10.09.2013
Vita
11179
остання редакція 02.06.2020
23