logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

Загальна інформація

 

     Навчальна практика «Вступ до фаху» для студентів 1 курсу факультету ресторанно-готельного та туристичного бізенсу організовується у формі виїзних практичних занять у провідних готельних, туристичних та ресторанних підприємствах м. Києва. Студенти напрямів підготовки «Туризм», «Менеджмент» (професійних спрямувань «Менеджмент туристичного бізнесу» та «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»), «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології та інженерія (професійне спрямування «Технології в ресторанному господарстві») під керівництвом викладачів факультету відвідали провідні підприємства індустрії гостинності:

  • готелі: «Прем’єр Палац»; «Hyatt Regency Kiеv»; «Radisson Blu SAS»; «Дніпро»;  «Русь»; «11 Mirrors»; «Баккара», «Дніпро», «Дельта»;
  • ресторани мереж «Козирна карта», «Світова карта», грузинський ресторан «Міміно», мексиканський ресторан «Текіла Хаус», ресторан східної кухні «Маракеш», ресторан-кондитерська «Счастье», ресторан «Storycafe»;
  • туристичні оператори: «Turtess Travel»; «Туристичний лідер»; «Татур»;«Бітско»; «Пілот» та ін..

     Під час виробничих екскурсій, проведених керівниками та кваліфікованими фахівцями підприємств, першокурсники мали змогу наочно ознайомитися з діяльністю цих закладів, а також отримати відповіді на актуальні запитання.

     У супроводі досвідчених екскурсоводів студенти взяли участь в оглядових та тематичних екскурсіях по місту.

     Під час підсумкового заняття студенти обмінялися думками з приводу розвитку вітчизняної індустрії гостинності, взяли участь у творчих дискусіях, представили власні презентації.

 

 

     Для студентів 1 курсу напрямів підготовки 051701 «Харчові технології та інженерія» і 140101 «Готельно-ресторанна справа» викладачами кафедри технології та організації ресторанного господарства було проведено лекції й практичні заняття з курсу «Вступ до фаху», «Університетська освіта».

    З лекціями виступили провідні викладачі кафедри – професор, д.т.н. Кравченко М.Ф., доценти, к.т.н. Ткаченко Л.В. та Вітряк О.П.

     Виїзні практичні заняття проводилися у таких відомих закладах готельного та ресторанного господарства м. Києва, як:

готелі «Хаят», «Дніпро», «Турист», «Україна», «Дельта»;

грузинський ресторан «Міміно»;

мексиканський ресторан «Текіла Хаус»;

ресторан східної кухні «Маракеш»;

ресторан-кондитерська «Счастье»;

ресторан «Story cafe».

   Тож, заняття з навчальної практики «Вступ до фаху» довели свою ефективність, практичну корисність та підтвердили правильність вибору першокурсниками майбутньої професії.

   

 

10.09.2013
Vita
53531
остання редакція 02.06.2020
Vita