Спеціальність «Готельно-ресторанна справа» Ступінь вищої освіти Бакалавр
Загальна інформація
Назва спеціалізації освітньої програми
Готельно-ресторанна справа
Ступінь вищої освіти
Бакалавр
Опис спеціалізації
Підготовка соціально мобільних, конкурентоспроможних висококваліфікованих фахівців для організації сервісної та виробничо-технологічної діяльності суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу. Висока якість освіти (у т .ч. вивчення двох іноземних мов) гарантує студентам теоретичні знання і практичні навички, засновані на світовому досвіді лідерів готельно-ресторанного бізнесу, зокрема Швейцарській моделі навчання майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. Студенти набувають загальних, спеціальних (фаховими) компетентностей професійні навички «Soft skills» у готельних, ресторанних, туристичних і курортних комплексах різних країн (Греції, Болгарії, Іспанії, Хорватії, Ізраїлю, Польщі, Німеччини, Франції, ОАЕ та ін.), отримують подвійний диплом
Партнери освітньої програми
ПАТ «Готель «Прем’єр Палац»
ТОВ «Мережа Козирна Карта»
Бази практик
ПрАТ «Нові інжинірингові технології» Готель «Хаятт Рідженсі Київ»;
ТОВ «Міжнародний діловий центр» Готель «Хілтон Київ»
ТОВ «Готель Менеджмент» Готель «Інтер Континеталь»
ТОВ «Гранд менеджмент», готель «Фермонт»;
ПАТ «Готель «Прем’єр Палац»;
ТОВ «Укрінвесткомпані», Готель «Ібіс»
ТОВ «11 МІРРОРС ОТЕЛЬ», готель «11 Mirrors design hotel»;
ПрАТ «Reikartz Hotel Management»
ПрАТ «Готельний комплекс «Братислава»;
Готель «Воздвиженський»,
ПрАТ «Готель «Дніпро»
ПП «МакДональдз Юкрейн Лтд»
ТОВ «Мережа Козирна Карта»
Дисципліни навчального плану
Готельна справа
Ресторанна справа
Кейтеринг
Організація роботи соме льє
Етнічна кулінарія
Барна справа
Організація дозвілля
Маркетинг
Менеджмент
Економіка готелів і ресторанів
Інформаційні системи і технології в готельному і ресторанному бізнесі
Товарознавство
Друга іноземна мова
Іноземна мова спеціальності
Міжнародні економічні відносини
Дизайн
Web дизайн
Електронна комерція
Психологія спілкування
Економічна інформатика
Можливості працевлаштування
Керуючий готелем, рестораном; адміністратор готелю, ресторану; фахівець з готельного обслуговування; керівник департаменту бронювання готелю, служби прийому та розміщення, служби харчування, матеріально-технічного забезпечення, служби консьєржів, внутрішнього аудиту, фахівець з ресторанного обслуговування; фахівець із спеціалізованого обслуговування; фахівець з організації дозвілля; організатор готельної діяльності; фахівець із конференц-сервісу; консультант з подорожей та організатор подорожей, хостес
Олімпіади, конкурси
Участь у Міжнародних, Всеукраїнських, регіональних наукових олімпіадах; конкурсах професійної майстерності
Контакти кафедри
Головна сторінка кафедри на офіційному сайті КНЕУ
/blog/read?n=Department%20of%20Hotel%20and%20catering%20and%20tourism&uk
Електронна пошта кафедри
Офіційна сторінка кафедри у Facebook
https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%B0%D1%84%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B1%D1%96%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%83-%D0%9A%D0%9D%D0%A2%D0%95%D0%A3-1088838014471417/


