logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Факультет обліку, аудиту та економічної кібернетики

Загальна інформація

 

     Протягом 03-05 вересня студенти І курсу ФОАЕК пройшли виробничу практику з дисципліни «Університетська освіта». На лекціях студенти ознайомились з особливостями бухгалтерської, аудиторської професії, перспективою подальшого підвищення свого професійного рівня. Перед студентами виступили виконавчий директор Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України, к.е.н., доцент Легка В.Г., випускниця КНТЕУ, радник голови Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку України, к.е.н., доцент Величко О.Г., шеф–редактор газети «Все про бухгалтерський облік» Степовий О.Г., які окреслили основні етапи власного професійного зростання, а також напрями вдосконалення професії бухгалтера, аудитора, податківця на сучасному етапі розвитку України як незалежної держави. Розвиток ринкових відносин в Україні вимагає від кожного фахівця постійного підвищення рівня своєї кваліфікації, що й оговорили у своїх виступах спеціалісти з Міжнародних освітніх програм К. Рожко та М. Денисенко.

     З метою ознайомлення з роботою бухгалтера студенти здійснили екскурсію на провідне торговельне підприємство м. Києва ПАТ «Універмаг «Дитячий світ», яке є базовим місцем практики за напрямом підготовки «Облік і аудит».

     Підготовка високоякісних спеціалістів неможлива без постійної самостійної роботи з використанням бібліотечних фондів. З цією метою для студентів була організована ознайомча екскурсія в бібліотеку КНТЕУ та Парламентську бібліотеку.

     Результат підведення підсумку захисту виробничої практики «Університетська освіта», який проводився шляхом оприлюднення підготовлених реферативних доповідей та був позитивно оцінений, засвідчив, що мета і завдання першого ознайомлення з основними етапами отримання вищої освіти були досягнуті.

Директор Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України, к.е.н., доцент Легка В.Г.:

Парламентська бібліотека:

 

 

ПАТ "Дитячий світ":

 

Шеф–редактор газети «Все про бухгалтерський облік» Степовий О.Г.:

 

 

     5 вересня студенти спеціальності «Економічна кібернетика» взяли участь у роботі щорічного форуму "ORACLE AppsFORUM-2013", який відкрив Чезаре Капобьянко, віце-президент з питань бізнесу корпорації "ORACLE" у країнах СНГ та Турції.

     Із презентацією «Приложения ORACLE - инновации для вашего бизнеса» виступив регіональний директор з питань бізнес-застосування Констянтин Щербіна.

     Потім відбулось нагородження переможця у номінації "Клієнт Року-2013" – The Customer of the 2013 Year for Applications Ukraine – Промінвестбанку, в якому було реалізоване нове бюджетне управління на основі програмного рішення "ORACLE Hyperion".

     У роботі "ORACLE AppsFORUM-2013", взяли участь компанії-партнери "EGAR", "INKOM", "km&ware", а також компанії "Ареон Консалтинг" та "Борлас Украина".

 

 

10.09.2013
Vita
6138
остання редакція 02.06.2020
23