"Якісне життя": поради експерта щодо вибору безпечної та якісної молочної продукції
Загальна інформація
6 червня 2017 року відбувся запис відеосюжетів для програми "Якісне життя" ТРК "Київ" про якість та безпечність харчових консервантів і кисломолочного сиру.
Експертні коментарі надавав доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Голуб Б.О.
Експерт звернув увагу споживачів на проблеми, пов'язані з вибором безпечної та якісної продукції, і розповів, на що звертати увагу при купівлі безпечної молочної продукції.
Поточний та попередні сюжети програми, у тому числі за участю викладачів кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, можна переглянути за посиланням.
А для абітурієнтів та їх батьків нагадуємо, що в КНТЕУ здійснюється підготовка фахівців освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" і спеціалізаціями «Управління безпечністю та якістю товарів» і «Товарознавство та комерційна логістика».