logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Б/в "Золота лагуна" с. Хорли Херсонської обл.

Загальна інформація

Запрошуємо студентів, співробітників та усіх бажаючих
відпочити на березі Чорного моря!

База відпочинку "Золота лагуна"

Навчально-виробниче об'єднання  "Хорли"
вул. Радгоспна 49-а, с. Хорли, Каланчацький район, Херсонська обл.
тел. для довідок: +38 044 531-47-35

Директор: Трубач Павло Юрійович
Тел. 098 5605415

Адміністратор: Олена Романівна
Тел.098 3099100

Херсонщина - перлина Південної України, що має унікальні можливості виходу до двох морів - Чорного і Азовського. Край дарує повітря насичене ароматами степових трав, квітучих садів, хвої, а на додаток, ще й солоними морськими бризами, наповненими іонами брому та йоду, теплий клімат на зрізі двох морів, велику кількість фруктів, овочів, знаменитих херсонських кавунів, риби.

Існують на Херсонщині куточки, які без будь-яких перебільшень можна назвати унікальними. Одним із них є півострів Хорли. Лише вузька смужка суші з'єднує це дивовижне місце з материком. Півострів омивається водами Чорного моря Каркінітської затоки.

Ця місцевість просто фантастичної краси! Вона притягує всіх прихильників «зеленого туризму», тих, хто втомився від мегаполісів, хто хоче побути наодинці з природою і побачити обрій, де зливаються небо з морем. Сьогодні, природа півострова незаймана і самобутня. Це просто рай на Землі!

Перевагами Хорлів перед іншими місцями відпочинку є географічне положення півострова, унікальний клімат місцевості, який сприяє лікуванню захворювань верхніх дихальних шляхів, бронхіальної астми, гіпертонії, атеросклерозу і полінозу. Поєднання вологого морського повітря з сухим нагрітим повітрям степу забезпечує неповторний мікроклімат в зоні відпочинку.

Любителям пляжного відпочинку і купання припаде до душі чиста і тепла морська вода півострова Хорли. Морські ванни є ефективним методом загартовування, профілактики захворювань, зміцнення діяльності серцево-судинної системи, підвищують життєвий тонус, адаптаційні можливості організму людини. Вода тут особлива, адже Хорли виникли на покладах артезіанської води зі сріблом. Ця дуже смачна і корисна вода використовується для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту і печінки. До того ж срібло володіє антибактеріальними властивостями, про що відомо ще з давніх часів. Поблизу селища є 5 джерел артезіанської води.

В східній частині острова ви виявите блакитну глину - найцінніший косметичний і лікувальний засіб, вона позитивно впливає на шкіру, має очищаючі, регенеративні і поживні властивості завдяки високому вмісту в ній мікроелементів і мінералів. Величезним плюсом блакитної глини є те, що цей природний і екологічно чистий засіб практично не має протипоказань, а також не викликає алергічних реакцій. Її використовують у багатьох спа-процедурах, лікувальних закладах, санаторіях, а ви - можете нічого з цього не відвідувати і не витрачати безліч грошей, просто приїжджайте в Хорли і оздоровлюйтеся!

Крім глини на півострові є родовища мулових сірководневих лікувальних грязей. Вони розташовані в західній і східній частині острова.

Для любителів активного відпочинку та нових вражень місцеві турагенції влаштовують спеціальний екскурсійний тур до всесвітньовідомого заповідника «Асканія-Нова» (100 км). Тут створено зоо- та дендропарк, де зібрано величезну кількість видів рослин, звірів і птахів майже з усього світу. Самостійно та безкоштовно можна відвідати місцеві перлини природи, розташовані неподалік від селища, – острови Пташиний та Джарилгач.


Категорія 
номерів
«Економ» – кімнати з власною терасою на 3 особи. Кімнати облаштовані сучасними меблями, холодильником, вентилятором, пластиковими вікнами з москітними сітками. Діють дві просторі кухні, обладнані електричними плитами, мікрохвильовими печами та іншим необхідним  кухонним приладдям. Санвузол та душові кабіни на території.
«Стандарт» – кімнати на 2 та 3 особи, облаштовані кондиціонером, телевізором, кухнею з електричними плитами, мікрохвильовими печами,  посудом, холодильником. Санвузол та душові кабіни на 3 кімнати.
Віддаленість 
від моря
Перша лінія (50 м). Широкий піщаний пляж, є можливість користуватися лікувальними грязями та косметичною глиною.
Інфраструктура «Зелена» територія біля 2 га, автостоянка, охорона, дитячий та спортивні майданчики. Поруч із базою відпочинку (15-20 хв.) – продуктовий ринок. 
До послуг відпочиваючих: кінотеатр, дискотеки, пляжні бари, невеличкі літні ресторанчики з живою музикою, різноманітні розважальні послуги на пляжі: «Луна-парк», батут, водні гірки, «банан», гідроцикли, морські 
екскурсії на яхті або катамарані. Працює комп'ютерний клуб.
Кількість місць  88
Трансфер  Дістатися до Хорлів можна на авто (від Каланчака 22 км), а також автобусами, які щодня курсують з Каланчака та Херсона.
 Харчування За додаткову оплату . 

  • Заява на базу «Золота лагуна» (відпустка)
  • Заява на базу «Золота лагуна» (для родини)

17.09.2013
Vita
34315
остання редакція 10.02.2022
43630