logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Представники КНТЕУ взяли участь у семінарі щодо системи державного контролю якості та безпечності харчових продуктів

Загальна інформація

14-15 вересня 2017 року викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю (зав. кафедри, проф. Белінська С.О., доц. Голуб Б.О., ст. викладач Міклашевська Ю.Б.) взяли участь у семінарі «Створення ефективної системи державного контролю якості та безпечності харчових продуктів».

Захід проходив за участю представників провідних виробничих підприємств харчової промисловості, ДУ «Інститут громадського здоров’я імені О.М. Марзєєва» НАМН України, ДП «Укрметртестстандарт», незалежних консультантів із впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів.

Під час заходу учасники семінару обговорили нові підходи до здійснення державного контролю у сфері безпечності харчових продуктів, вимоги законодавства ЄС щодо імпорту, практичні аспекти впровадження системи НАССР на підприємствах, методи контролю якості та безпечності сировини та готової продукції, метрологічний контроль фасованих товарів, особливості розроблення, оформлення і вимоги до змісту технічної документації та маркування харчових продуктів.

15.09.2017
redactor
2133
остання редакція 07.02.2018
456287