logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Практичні рекомендації споживачам – від експертів КНТЕУ

Загальна інформація

5 жовтня 2017 року відбулись зйомки серії випусків телевізійної програми «Якісне життя» ТРК «Київ» за участю викладачів кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету.

Професор кафедри, д.т.н. Сидоренко Олена Володимирівна розповіла про особливості продажу копченої риби та існуючі ризики її споживання. Олена Володимирівна дала поради споживачам, як обрати якісну і безпечну копчену рибу, щоб уберегтись від можливих негативних наслідків.

Доцент кафедри, к.т.н. Антюшко Дмитро Петрович під час зйомок телепередачі провів товарознавчу оцінку обраних для сюжету зразків страв швидкого приготування та надав рекомендації споживачам щодо свідомого вибору даних товарів на ринку.

Останні випуски телепрограми «Якісне життя» на ТРК «Київ» за участю викладачів кафедри можна переглянути за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=laxkgvZzdjg&t=19s

https://www.youtube.com/watch?v=eFBj4fUVz1k&t=34s

https://www.youtube.com/watch?v=DA1-tPsMZPY&t=10s

https://www.youtube.com/watch?v=7jR69vmQOCE&t=1353s

https://www.youtube.com/watch?v=h58BQmS-OVY

04.10.2017
redactor
2309
остання редакція 07.02.2018
456287