Практичні рекомендації споживачам – від експертів КНТЕУ
Загальна інформація
5 жовтня 2017 року відбулись зйомки серії випусків телевізійної програми «Якісне життя» ТРК «Київ» за участю викладачів кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету.
Професор кафедри, д.т.н. Сидоренко Олена Володимирівна розповіла про особливості продажу копченої риби та існуючі ризики її споживання. Олена Володимирівна дала поради споживачам, як обрати якісну і безпечну копчену рибу, щоб уберегтись від можливих негативних наслідків.
Доцент кафедри, к.т.н. Антюшко Дмитро Петрович під час зйомок телепередачі провів товарознавчу оцінку обраних для сюжету зразків страв швидкого приготування та надав рекомендації споживачам щодо свідомого вибору даних товарів на ринку.
Останні випуски телепрограми «Якісне життя» на ТРК «Київ» за участю викладачів кафедри можна переглянути за посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?v=laxkgvZzdjg&t=19s
https://www.youtube.com/watch?v=eFBj4fUVz1k&t=34s
https://www.youtube.com/watch?v=DA1-tPsMZPY&t=10s
https://www.youtube.com/watch?v=7jR69vmQOCE&t=1353s
https://www.youtube.com/watch?v=h58BQmS-OVY