"Garbuz Story": майстер-клас Анни Павленко та "Rest.Art.Kitchen."
Загальна інформація
16 жовтня 2017 року в КНТЕУ в рамках проекту «Rest.Art.Kitchen.» відбувся майстер-клас "Garbuz Story" шеф-кухаря ресторану "Heaven" - Анни Павленко.
Відвідувачі майстер-класу мали змогу поринути в осінню атмосферу, адже головною зіркою всіх страв був хіт сезону - Гарбуз. Щоб найповніше розкрити всі смаки гарбуза, Анна Павленко готувала неперевершений гарбузовий крем-суп, смачні брускети з гарбузом та горгонзолою і соковиті медальйони з молодої яловичини з гарбузовим пюре та сиром філадельфія.
Усі присутні захоплено дивилися, як звичайний гарбуз перетворюється на шедевр кулінарії. Не дивлячись на те, що майстер-клас відвідали як аматори, так і професіонали, цікаво було всім, адже ніхто не очікував, що гарбуз є настільки різноманітним на смак. Сподіваємося побачити знайомі обличчя на навчальних курсах Анни Павленко вже в листопаді.
Відкрийте кулінарний світ за межами реальності!