logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Garbuz Story": майстер-клас Анни Павленко та "Rest.Art.Kitchen."

Загальна інформація

16 жовтня 2017 року в КНТЕУ в рамках проекту «Rest.Art.Kitchen.» відбувся майстер-клас "Garbuz Story" шеф-кухаря ресторану "Heaven" - Анни Павленко.  

Відвідувачі майстер-класу мали змогу поринути в осінню атмосферу, адже головною зіркою всіх страв був хіт сезону - Гарбуз. Щоб найповніше розкрити всі смаки гарбуза, Анна Павленко готувала неперевершений гарбузовий крем-суп, смачні брускети з гарбузом та горгонзолою і соковиті медальйони з молодої яловичини з гарбузовим пюре та сиром філадельфія.

Усі присутні захоплено дивилися, як звичайний гарбуз перетворюється на шедевр кулінарії. Не дивлячись на те, що майстер-клас відвідали як аматори, так і професіонали, цікаво було всім, адже ніхто не очікував, що гарбуз є настільки різноманітним на смак. Сподіваємося побачити знайомі обличчя на навчальних курсах Анни Павленко вже в листопаді.

Відкрийте кулінарний світ за межами реальності!

16.10.2017
adv
2834
остання редакція 07.02.2018
456287