Відомо імена переможців Міжнародного кулінарного фестивалю "KazanFireFest – 2017"
Загальна інформація
Днями завершився Міжнародний кулінарний фестиваль «KazanFireFest – 2017», що відбувався на базі спортивно-оздоровчого комплексу «ARKADA» в Харкові. Організатори фестивалю - громадська спілка «Слобожанська гільдія кулінарів» та ХТЕК КНТЕУ.
До складу журі фестивалю увійшли професіонали з різних куточків світу:
- Ізток Легат (Словенія);
- Роман Давід Таубер (Польща);
- Алан Пайен (Маврікія);
- Йозеф Арбід (Ізраїль);
- Садуллах Анал (Туреччина);
- Людмила Радченко (Україна).
Студенти КНТЕУ факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу взяли участь у кулінарному конкурсі та здобули призові місця, а саме:
- Савяк Володимир ( IV -14 ), «Страва з риби» - бронзова медаль;
- Сокур Дмитро (IV-14), «Страва з птиці» - бронзова медаль.
У номінації «Ресторанний десерт» призові місця завоювали:
- Сокур Дмитро ( IV-14 ) - бронзова медаль;
- Терлик Тимур ( IІІ-14 ) - бронзова медаль;
- Чемоданова Оля ( I - 8 ) - срібна медаль;
- Андрущак Оля ( I - 8 ) - срібна медаль.
Вітаємо наших переможців та бажаємо професійних успіхів!