logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відомо імена переможців Міжнародного кулінарного фестивалю "KazanFireFest – 2017"

Загальна інформація

Днями завершився Міжнародний кулінарний фестиваль «KazanFireFest – 2017», що відбувався на базі спортивно-оздоровчого комплексу «ARKADA» в Харкові. Організатори фестивалю - громадська спілка «Слобожанська гільдія кулінарів» та ХТЕК КНТЕУ.

До складу журі фестивалю увійшли професіонали з різних куточків світу:

  • Ізток Легат (Словенія);
  • Роман Давід Таубер (Польща);
  • Алан Пайен (Маврікія);
  • Йозеф Арбід (Ізраїль);
  • Садуллах Анал (Туреччина);
  • Людмила Радченко (Україна).

Студенти КНТЕУ факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу взяли участь у кулінарному конкурсі та здобули призові місця, а саме:

  • Савяк Володимир ( IV -14 ), «Страва  з риби» - бронзова медаль;
  • Сокур Дмитро (IV-14), «Страва з птиці» - бронзова медаль.

У номінації «Ресторанний десерт» призові місця завоювали:  

  • Сокур Дмитро ( IV-14 ) - бронзова медаль;
  • Терлик Тимур  ( IІІ-14 ) - бронзова медаль;
  • Чемоданова Оля ( I - 8 ) - срібна медаль;
  • Андрущак Оля ( I - 8 ) - срібна медаль.

Вітаємо наших переможців та бажаємо професійних успіхів!

20.10.2017
42265
2746
остання редакція 07.02.2018
456287