Відбувся навчальний тренінг на тему "Система управління безпечністю продукції в ресторанному господарстві"
Загальна інформація
20 жовтня 2017 року в рамках проекту "Rest.Art.Kitchen." відбувся навчальний тренінг фахівця у сфері ресторанного бізнесу Любові Ткаченко "Система управління безпечністю продукції в ресторанному господарстві".
Учасники тренінгу ознайомилися з актуальною сьогодні темою. Більш детально дізналися про етапи розроблення та впровадження системи НАССР у закладах ресторанного господарства та про організаційну структуру контролю продукції ресторанного господарства по стадіях технологічного процесу згідно з вимогами НАССР. Тренінг виявився корисним як для господарів ресторанного бізнесу, так і для звичайних студентів та майбутніх спеціалістів. А ми бажаємо Любові Ткаченко творчих успіхів та не зупинятися на досягнутому!